Артикул:
9787

Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1009

Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1009 від турецького виробника - це безперечно один з кращих комплектів для Вашого святкового столу. Жакардова тканина, цікавий малюнок і красивий мереживний кант прикрасять будь-яке свято. Турецьке якість і подарункова упаковка від виробника. Купити комплект Ви можете потім і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 70 бали. Ваш кошик буде загальним 70 бали який можна перетворити на ваучер на 70,00 грн.

1 404,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

140 х 220

Серветки - 45 х 45 - 4 шт.

Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1009 , з жаккардового полотна, до складу входить 100% поліестер. Продукція від іменитого турецького бренду характеризується бездоганною якістю і неабиякими дизайнерськими рішеннями. Текстиль користується великою популярністю на європейському ринку. Білосніжна скатертина прикрашена красивим візерунком з вензелями, краю обрамлені розкішним мереживом. Серветки виготовлені в тому ж стилі, краю акуратно підшиті. Набір виглядає ошатно і відрізняється своєю універсальністю. Текстиль органічно доповнить будь-який інтерєр кухні і їдальні. Білизна красиво складено в презентабельну коробку з фірмовим логотипом.

Традиція прикрашати стільницю красивим відрізом тканини йде корінням в далеке минуле і зберігається по сьогоднішній день. Красиво накритий стіл - це ознака хорошого тону і показник культури господарів будинку. Виріб виконує практичну функцію, захищаючи стільницю від забруднень і пошкоджень, а так само декоративну. Текстиль здатний швидко змінити атмосферу в кімнаті, на більш теплу і домашню. Скатертина доповнена серветками, які чудово гармонують разом.

Пропонована скатертину і серветки здатні задовольнити найвимогливіших покупців. Красива скатертина характеризується практичністю і зручністю в експлуатації. Тканина не мнеться і має властивість відштовхувати забруднення, текстиль не накопичує сторонні запахи. Полотно мяке і приємне на дотик, чудово драпірується і не викликає алергічних реакцій.

Текстиль характеризується міцністю і довговічністю. Елегантні на вигляд, скатертину і серветки не вимагає спеціального догляду, їх можна прати в пральній машині при дбайливому режимі. Для продовження терміну служби бажано використовувати неагресивні миючі засоби і відмовитися від автоматичного віджиму. Для збереження форми і гладкості поверхні, слід сушити скатертину при природних умовах, в добре распрямления вигляді. Текстиль стійкий до впливів ультрафіолетових променів, зберігає свій первісний колір і корисні якості. У разі необхідності вироби можна пропрасувати зі зворотної сторони, теплою праскою.

Придбати практичну і ошатну скатертину із серветками можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним придбанням і прослужить довгі роки. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про друзів і родичів, адже прекрасна скатертина послужить універсальним подарунком на Новосілля, День народження, Новий рік або з будь-якого іншого урочистої нагоди. Виріб не має термінів давності і стати в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
9787

Характеристики

категорія товару
скатертини
Тканина
жаккард
склад тканини
поліестер - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
skatert-Cicek-Fusun-160-220-8-salfetok
rating 0 відгуків
2 896,00 грн
Перед вами чудова турецька скатертину Cicek Fusun від відомого виробника. Скатертина зроблена з жаккардової тканини високої якості і доповнена вісьмома серветками з гіпюровим кантом. Така скатертина зробить Ваше...
скатерть Verolli Mirac ED- 141
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити шикарну скатертину Verolli Mirac - оновити інтерєр Вашої кімнати і прикрасить пишне торжество. Скатертина розшита червоними каменями і прикрашена вишивкою, що виглядає красиво і непосредственно.Такая...
skatert-magija-sna-145-220
rating 0 відгуків
1 030,00 грн
Скатертина "Магія Сну" зроблена якісно з мякої тканини високої щільності відомим виробником, зарекомендували себе, як один з кращих виробників текстильної продукції для дому. Скатертина прикрашена етнічними...
skatert-magija-sna-145-120
rating 0 відгуків
621,00 грн
Скатертина "Магія Сну" 145х120 стане приємним прикрасою Вашого святкового столу. Прикрашена красивим орнаментом і виконана з найкращою тканини відомим українським виробником, ця скатертина буде приємно радувати Вас...
Нещодавно переглянуто
komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1009-5-predmetov komplekt-stolovogo-belija-dv-t-1009-5-predmetov
rating 0 відгуків
1 404,00 грн
Комплект столової білизни, 5 одиниць DV-T-1009 від турецького виробника - це безперечно один з кращих комплектів для Вашого святкового столу. Жакардова тканина, цікавий малюнок і красивий мереживний кант...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти