Артикул:
10491

Плед до уряду Альпаки

З мяким і теплим вовняним пледом Vladi з альпаки Ваш побут стане приємніше і затишніше. Цікавий малюнок пледа доповнить Ваш інтерєр, і додасть комфорту кімнаті. Шерсть альпаки забезпечує якісний відпочинок, здоровий сон і прекрасно обігріває суглоби. Його легко брати з собою на прогулянку. Купити плед можна оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 36 бали. Ваш кошик буде загальним 36 бали який можна перетворити на ваучер на 36,00 грн.

731,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Виготовлений з натуральної вовни плед VLADI Альпака стане справжньою знахідкою для кожного будинку. Випускається від українського виробника, який є провідним у виробництві текстилю для сну, славиться високою якістю готових виробів.

Що Використовується для пледа сировину вважається одним з найцінніших. Його добувають завдяки стрижки альпака, чия шерсть вважається більш високоякісної ніж овеча. Вироби з неї не звалюються, на поверхні не утворюються катишки. Ця шерсть тепліше і міцніше ніж у інших тварин. Поверхня пледа мякенька і шовковиста.

Сон є невідємною частиною життя кожної людини, а такий плед здатний його зробити краще. Адже він натуральний і багатофункціональний, допоможе створити оптимально комфортні умови для відпочинку. А лікувальні властивості матеріалу допоможуть поліпшити кровообіг, зняти напругу і втому, полегшити суглобовий і мязовий біль.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шерсть здатна вбирати велику кількість вологи, залишаючи тіло сухим. Дихаюча поверхня запобігає парниковий ефект. Також матеріал є відмінним теплорегулятор, в незалежності від температури зовнішнього середовища, виріб буде зберігати комфортну для тіла температуру.

Плед знаходить широке застосування як вдома так і за його межами. Його можна використовувати як ковдру, покривало або як теплу накидку, в яку приємно загорнутися в прохолодний вечір. Такий виріб зручно взяти з собою на прогулянку або пікнік. Текстиль захистить від негоди і подарує комфорт за будь-яких обставин.

Поверхня має функцію самоочищення, шерсть не вбирає неприємні запахи, тому в чищенні потребує рідко. Виріб з вовни альпаки відрізняється міцністю і зносостійкість. Плед прослужить довгі роки, зберігаючи свій первісний вигляд.

Текстиль має класичний дизайн, поверхня прикрашена орнаментом у вигляді клітки. Колірна гамма представлена натуральними відтінками від чорного і коричневого до бежевого і білого кольорів. Краї вироби оформлені бахромою. Такий плед чудово доповнить будь-який інтерєр. Створить атмосферу тепла і домашнього затишку.

Купити такий продукт можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника.

Елітний текстиль такого роду стане відмінним подарунком для друзів і близьких. Він відрізняється своєю актуальністю і універсальністю. Плед можна подарувати всім і з будь-якого приводу і нагоди. Такий предмет буде завжди затребуваний в будь-якому будинку.

Деталі товару
10491

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
вовна 100%
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
497,00 грн
Купити чудовий плед від українського виробника Vladi - подарувати приємні емоції і тепло Вашим близьким. Цікава фактура, натуральні матеріали та високу якість виконання. Натуральна вовна новозеландських овець зігріє...
Нещодавно переглянуто
Плед до уряду Альпаки Плед до уряду Альпаки
rating 0 відгуків
731,00 грн
З мяким і теплим вовняним пледом Vladi з альпаки Ваш побут стане приємніше і затишніше. Цікавий малюнок пледа доповнить Ваш інтерєр, і додасть комфорту кімнаті. Шерсть альпаки забезпечує якісний відпочинок,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти