Артикул:
10767

Плед Vladi Рогожка 130*170

Купити чудовий плед від українського виробника Vladi - подарувати приємні емоції і тепло Вашим близьким. Цікава фактура, натуральні матеріали та високу якість виконання. Натуральна вовна новозеландських овець зігріє Вас своїм теплом в холодну ніч або прохолодну погоду. Плед захищений сумкою - чохлом. В інтернет магазині Sweet Home найбільший вибір пледів по всій Україні.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 24 бали. Ваш кошик буде загальним 24 бали який можна перетворити на ваучер на 24,00 грн.

497,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 4
  • 5
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Плед Жаккардовый 140 х 200 Плед Жаккардовый 140 х 200
rating 0 відгуків
589,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудовий плед Жакардовий 140х200 від українського виробника. Зроблений з якісної шерсті, в тканини жаккардового плетіння. Таким пледом ви легко зігрієте себе і і ваших близьких і рідних. Тільки...
Опис

Плед VLADI Рогожка від відомого українського виробника, який славиться високою якістю і оригінальним дизайном своєї продукції, виготовлений з вовни мериноса 70%, поліестеру 30%. Щільність тканини становить 380 г / м2. Виріб упаковано в поліпропіленовий чемоданчик на блискавки від виробника.

Товари з вовни, а особливо пледи, актуальні донині. Це обумовлено чудовими властивостями використовуваного сировини. Люди здавна помітили позитивний вплив вовни на здоровя людини. Матеріал має антисептичну дію, зменшує мязову напругу і знімає біль в суглобах. Виріб з вовни показано застосовувати при застуді і хворобах дихальної системи.

Крім цього шерсть відмінно гріє і здатна вбирати і виводити вологу. Представлений плед підійде для використання як в літній час, так і взимку. Висока його гігроскопічність дозволяє підтримувати оптимальну температуру тіла, без перегріву, не залежно від температури зовнішнього середовища. Текстиль відрізняється своєю універсальністю, його можна використовувати як ковдру або шаль, будинку або на дачі. Це просто незамінна річ на пікніку або під час прогулянки з дитиною. З цим пледом завжди, буде тепло, затишно і комфортно.

Поверхня вироби дуже мяка і шовковиста. Під час користування запобігає потертості і роздратування на шкірі. Має цікаву структуру. Для виробництва використовується тільки високоякісна, екологічно чиста шерсть овець породи меринос, яку розводять в Новій Зеландії. Це тонкорунна вовна, її товщина менше 24 мк, а це значить, що плед не коле, і не викликає подразнень. Підійде для використання всіма членами сімї, в тому числі і дітям.

Виріб здатне відштовхувати бруд, тому в чищенні потребує рідко, допустима прання в пральній машині при делікатному режимі. Сушити краще в природних умовах. Кольори стійкі до сонячних променів і зберігають свою яскравість протягом усього терміну експлуатації.

Купити такий плед можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб, де він представлений у великому колірному і розмірному асортименті.

Плед був і залишається актуальним домашнім текстилем, без якого не обходиться жоден будинок. Це прекрасний універсальний подарунок, який можна піднести до будь-якого свята. Такому презенту зрадіють всі без винятку, будуть вдячні за такий практичну і дуже красиву річ.

Деталі товару
10767

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
новозеландська вовна 70%, поліестер 30%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Коментарий
rating 10
Плед прекрасен)ттеплый и очень красивый) особенно понравился коту) видимо, прийдеться заказывать еще один, потому что с этого я не возможно согнать)
Відповідь: Всегда будем рады обслужить Вас снова. :)
6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi Cappuccino 140 * 200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть...
Плед до уряду Альпаки
rating 0 відгуків
731,00 грн
З мяким і теплим вовняним пледом Vladi з альпаки Ваш побут стане приємніше і затишніше. Цікавий малюнок пледа доповнить Ваш інтерєр, і додасть комфорту кімнаті. Шерсть альпаки забезпечує якісний відпочинок,...
Нещодавно переглянуто
497,00 грн
Купити чудовий плед від українського виробника Vladi - подарувати приємні емоції і тепло Вашим близьким. Цікава фактура, натуральні матеріали та високу якість виконання. Натуральна вовна новозеландських овець зігріє...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти