Артикул:
9852

Постільна білизна TAC RANFORCE DISNEY ARI MAYA

Яскраве постільна білизна TAC RANFORCE DISNEY ARI MAYA , з зображенням дивовижною бджілки Майї, стане відмінним подарунком для дівчинки. Комплект постільної білизни виконаний з натуральних матеріалів, міцний, приємний на дотик і подарує спокійний солодкий сон Вашій дитині. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Комплект дитячої постільної білизни TAC RANFORCE DISNEY ARI MAYA від відомого турецького виробника, який славиться високою якістю своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Простирадло з гумкою, що дуже зручно у використанні. Яскраве постільна білизна точно сподобається діткам і стане прикрасою дитячої кімнати. Комплект прикрашає улюблена героїня мультика бджілка Мая. Комплектується в подарункову коробку з картону.

Дитяча шкіра особливо ніжна і чутлива, тому слід з особливою увагою поставитися до вибору постільної білизни для дитини. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка відрізняється високою щільністю і використанням у виробництві тонких скручених бавовняних ниток. Матеріал виходить легкий і повітряний з дуже ніжною та мякою поверхнею. Текстиль не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати акуратно і доглянуто, навіть без зовнішнього покривала.

Виріб повністю безпечно, не викликає алергії і подразнень, рекомендовано для щоденного використання. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи. Білизна прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Поверхня має високу гігроскопічність і здатна швидко вбирати і відводити виділяється тілом вологу. Ранфорсная тканина здатна підлаштовуватися під навколишнє температуру і сприяє підтримці оптимального температурного балансу. У жарку пору року постільна білизна не буде парити і порадує приємною прохолодою, а в холодну пору огорне теплом і зігріє.

Текстиль здатний витримати до 300 циклів машинного прання зберігши свій первинний зовнішній вигляд , форму і колір. Для прання рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, температура води повинна становити 30 - 40 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах і зберігає рівну поверхню. Текстиль, в разі необхідності, можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити яскраве і веселе постільна білизна для дітвори можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно здивують своєю демократичністю. Текстиль стане чудовим вибором для своїх дітей і послужить чудовим подарунком для інших малюків з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
9852

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Весна"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You сатин "Весна" - відмінне рішення для прикраси Вашої спальної кімнати. Таким постільною білизною можна радувати як себе, так і своїх близьких. Оригінал буде виглядати добре в будь-якому...
КПБ Nazenin Wedding Satin Series
rating 0 відгуків
4 198,00 грн
Купити комплект постільної білизни Nazenin Wedding Satin Series з красивим мереживом від турецького виробника - прикрасити спальню і створити затишну атмосферу. Висока якість виконання і чудовий сатин, міцний, мякий...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ніч - прекрасний час для неймовірних відкриттів! І ми пропонуємо Вам насолодитися цими відкриттями разом з новою постільною білизною від турецької торгової марки Love You. Бавовняна тканина прикрашений оригінальним...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC RANFORCE DISNEY ARI MAYA Постільна білизна TAC RANFORCE DISNEY ARI MAYA
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Яскраве постільна білизна TAC RANFORCE DISNEY ARI MAYA , з зображенням дивовижною бджілки Майї, стане відмінним подарунком для дівчинки. Комплект постільної білизни виконаний з натуральних матеріалів, міцний,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти