Артикул:
9854

Постільна білизна TAC WINX HOLIDAY BLOOM

Для маленьких любителів мультфільмів Winx (Винкс) торгова марка ТАС зробила чудовий комплект дитячої постільної білизни. Мякий ранфорс, приємний колір і героїня мультфільму, зображена на весь підодіяльник, стануть приємним подарунком для Вашої дитини і подарують йому чудовий сон і тільки найкращі емоції.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Комплект дитячої постільної білизни TAC WINX HOLIDAY BLOOM від провідного турецького виробника елітного текстилю для дому. До складу продукції входить 100% бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс, для максимальної зручності простирадло в комплекті на гумці. Яскравий дизайн постільної точно припаде до душі дівчаткам. На виробі зображена улюблена героїня популярного мультика «Вінкс» на імя Блум. Поставляється в дизайнерської подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка володіє чудовими властивостями і ідеально підходить для пошиття дитячої постільної білизни. Головною відмінною рисою матеріалу, є його здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище. Не залежно від температури в кімнаті, білизна буде сприяти підтримці оптимального температурного режиму. У жаркий літній час текстиль подарує приємну прохолоду і свіжість, а холодною зимою допоможе зігрітися.

Щільність тканини в кілька разів перевищує щільність бязі. Текстиль з ранфорса характеризується високою міцністю і зносостійкістю. На дотик білизна мяке і ніжне, по відчуттях нагадує поплін. В процесі виробництва використовують глибоко очищені тонкі бавовняні волокна, які для додання їм міцності скручують між собою. Білизна чудово драпірується, рівно лягаючи на поверхню матраца без заломів і складок. Текстиль не мнеться під час використання, ліжко завжди буде мати свіжий вигляд, ніби її щойно застелили.

Виріб не накопичує статичну електрику, це позитивно відбивається на серцево-судинної і нервової системі. Екологічно чистий склад є повністю безпечним і гіпоалергенним, білизна рекомендовано для щоденного використання. Поверхня здатна вільно пропускати повітря і швидко поглинати вологу. Тіло вільно дихає, виключається можливість появи парникового ефекту.

Догляд за білизною дуже простий, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів. Сушити виріб рекомендовано в природних умовах в добре провітрюваному місці. Матеріал стійкий до сонячного світла, зберігає первинну форму і колір, навіть через багаторазові прання. При необхідності поверхню можна погладити зі зворотного боку.

Придбати чудовий комплект постільної білизни для дівчинки можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Слід сказати, що модний текстиль послужить прекрасним подарунком на День народження, Новий рік або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
9854

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Digital Fantasy
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 276,66 грн 3 378,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Fantasy Yesil - це постільна білизна високої якості від відомого турецького виробника постільної білизни. Купивши такий комплект ви прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр цікавим...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC WINX HOLIDAY BLOOM Постільна білизна TAC WINX HOLIDAY BLOOM
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для маленьких любителів мультфільмів Winx (Винкс) торгова марка ТАС зробила чудовий комплект дитячої постільної білизни. Мякий ранфорс, приємний колір і героїня мультфільму, зображена на весь підодіяльник, стануть...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти