Артикул:
23974

Постільна білизна зі стьобаною підковдрою Cotton Box Junior DREAM

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для кожного з батьків на перше місце стає безпеку і якість, коли мова йде про товари для дітей. Раді представити Вам новий комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником Cotton Box Junior DREAM. Текстиль виконаний відповідно до високих європейських критеріїв якості. Ніжна тканину подарує шкірі максимальний комфорт, сон буде здоровим і міцним, що особливо важливо для зростаючого дитячого організму.

До складу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Матеріал високощільний і при цьому ніжний. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Вироби легко переносять часті прання, зберігаючи яскравість малюнка і новий зовнішній вигляд. Комплект прикрашений зображенням казкового єдинорога. Таке білизна підкорить серце будь-якої дівчинки. Поставляється у фірмовій упаковці.

Турецький виробник Cotton Box широко відомий на європейському ринку і користується великою популярністю. Фірма спеціалізується на виробництві високоякісного текстилю, в тому числі і постільної білизни преміальної якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки, на фабриках працюю висококваліфіковані робітники. Над дизайном білизни працюють найкращі дизайнери.

Купити комплект постільної білизни Cotton Box Junior DREAM з приємного ранфорса можна в нашому спеціалізованому магазині Sweet Home. Ми працюємо заради вашого комфорту і завжди пропонуємо найкращий текстиль від провідних європейських виробників.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора»:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Дотримуючись простих рекомендацій по догляду за білизною, можна на довгі роки зберегти його властивості і новий зовнішній вигляд.

  • Попередньо вивчіть інформацію від виробника зазначену на етикетці.
  • Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій воді.
  • Прати комплект з ранфорса слід при температурі води 30-40 градусів , на 600-700 оборотах.
  • Для збереження мякості і насиченого кольору слід використовувати нейтральні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників.
  • Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді. У холодну пору року для сушіння підійде звичайнісінька розкладна сушарка.
  • При необхідності білизна можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Робити покупки в нашому інтернет магазині Sweet Home можна в будь-який зручний час, не виходячи з дому. Це дуже зручно і безпечно. Кожен зможе вибрати для себе найбільш прийнятний спосіб доставки і оплати.

Якісний текстиль допоможе створити затишну і світлу атмосферу в домі. Побут буде максимально комфортним з найтеплішими ковдрами і мякими рушниками.

Деталі товару
23974

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
від виробника: чемоданчик поліпропіленовий на блискавки
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Квіти лотоса"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Елегантний дизайн постільної білизни Love You сатин "Квіти лотоса" буде красиво поєднуватися з інтерєром Вашої спальні! На чорному тлі зображені бутони рожевого лотоса. Простирадло і виворіт підодіяльника чорного...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-banda-su-yesili
rating 0 відгуків
8 033,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home BANDA SU YESILI стане відмінним придбанням для Вас і Ваших близьких. Комплект зроблений з мякого сатину, має великий "Євро" розмір простирадла і підодіяльника і...
Постільна білизна Tac Ranforce Disney Sofia Minimus
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce Disney LIS NEV.TK Sofia стане приємним сюрпризом для Вашої маленької принцеси. Приємний відтінок, красива героїня мультфільму на весь підодіяльник і мяка тканина...
Постельное белье TAC Disney MIA AND ME FAIRY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісне дитяче постільна білизна від турецького виробника TAC Disney Mia and me Fairy Ваша дитина оцінить по достоїнству. Веселий і яскравий малюнок і відмінне виконання принта буде радувати і викликати захоплення....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти