Артикул:
10387

Постільна білизна Tac Ranforce Disney Sofia Minimus

Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce Disney LIS NEV.TK Sofia стане приємним сюрпризом для Вашої маленької принцеси. Приємний відтінок, красива героїня мультфільму на весь підодіяльник і мяка тканина постільної білизни, допоможуть створити особливу атмосферу в дитячій кімнаті. Це безсумнівно кращий подарунок для Вашої дитини.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200 (на гумці)

Наволочка - 50 х 70

Комплект постільної білизни Tac Ranforce Disney Sofia Minimus для дівчинки. Відома турецька торгова марка дорожить своєю репутацій і ретельно стежить за відповідністю своєї продукції високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений друкарським способом. Простирадло на гумці, що забезпечує додаткову зручність у використанні. Чудовий комплект порадує кожну дівчинку, адже на ньому зображена улюблена героїня мультика Софія Прекрасна. Спальня перетвориться на справжнє казкове королівство, ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно. Основними кольорами постільної білизни є рожевий і бузковий. Поставляється в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Новий різновид бавовняної тканини - ранфорс має прекрасні споживчими якостями і ідеально підходить для пошиття дитячої постільної білизни. Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, навіть на самій ніжній дитячій шкірі. Поверхня дуже ніжна і мяка, подарує дитині масу приємних тактильних відчуттів. За щільністю ранфорс в рази перевищує бязь і льон, текстиль характеризується високою зносостійкістю і міцністю.

Структура тканини дозволяє наносити високоякісні яскраві малюнки, які зберігаю свою форму і яскравий колір впродовж всього терміну експлуатації. Текстиль чудово драпірується і рівно лягає на поверхню матраца без заломів і складок. Наволочки і простирадла з ранфорса не мнуться, тому ліжко завжди буде виглядати охайно і красиво, навіть без декоративного покривала.

Виріб не накопичує статичну електрику і пил, що позитивно відбивається на всьому організмі. Структура матеріалу вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Таким чином, підтримується оптимальний температурний режим і виключається виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні, зберігається відчуття сухості поверхні.

Комплект не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 40 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Виріб швидко сохне в природних умовах і стійко до сонячного світла. При необхідності білизну можна проутюжить зі зворотного боку.

Купити казково красивий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Пропонований текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок і послужить прекрасним подарунком для дівчинки з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
10387

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Мустанг
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Поспішайте привернути до себе удачу, купивши постільна білизна з 3D зображенням коня. Комплект постільної білизни Love You Мустанг стане для Вас приємним подарунком. Виконане з натуральної бавовни і сатиновою...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Bona
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові тюльпани прикрашають постільну білизну від торгової марки Arya. Таке постільна білизна перетворить Вашу спальню і подарує гарний настрій. Сатин порадує своєю високою якістю, міцністю і мякістю тканини....
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION MAVI
rating 0 відгуків
3 134,00 грн
Ніжно блакитний відтінок, прикрашає якісне турецьке постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION MAVI. Вам безсумнівно сподобається цей комплект, своїм якісним виконанням, мякістю сатиновою тканини і наявністю чотирьох...
Микрофибра 3D, КПБ   Байрамкюль BV M 0067Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємний комплект постільної білизни Байрамкюль з мікрофібри підкорить Вас з першої ночі. Мяка текстура тканини забезпечить спокійний і здоровий сон, а якісне пошиття - довгу службу постільної білизни. Гарний...
Love You Детский комплект td 181
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Гарний комплект постільної білизни для дітей від торгової марки Love You для Ваших дітей. Виконаний з мякого сатину високої якості комплект подарує Вашим дітям чудовий сон і відпочинок, а завдяки високій якості...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Ranforce Disney Sofia Minimus Постільна білизна Tac Ranforce Disney Sofia Minimus
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce Disney LIS NEV.TK Sofia стане приємним сюрпризом для Вашої маленької принцеси. Приємний відтінок, красива героїня мультфільму на весь підодіяльник і мяка тканина...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти