Артикул:
23160

Постільна білизна TAC normal saten Carina

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості. І ми раді запропонувати Вам постільна білизна TAC normal saten Carina від відомого турецького виробника. Комплект стане приємним придбанням для тих, хто втомився від яскравих фарб і зайвого шуму, хто шукає спокій в рідній хаті, і бажає створити атмосферу умиротворення.

Продукція турецької фабрики TAC завжди славилася своєю високою якістю і довговічністю. Постільна білизна даної фабрики, завжди буде радувати свого власника сучасним дизайном, високими стандартами якості та мякістю бавовняної тканини. Виробник завжди використовує найкращі матеріали та тканини, щоб кожен покупець продукції відчував радість і задоволення від покупки.

Це постільна білизна зроблено з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що, безсумнівно, подарує вам гарний настрій з ранку і заряд бадьорості на цілий день, а приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку будуть радувати кожен раз. Висока щільність тканини і особлива технологія сплетення ниток надає сатин достатню стійкість до зминання і утворенню заломів. Тому вироби і постільну білизну на основі мякого і гладкого сатину, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Постільна білизна TAC normal saten Carina за найкращою ціною в Харкові, Києві, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві , Сумах та Чернігові, можна будь-яким зручним способом в інтернет-магазині sweet-home.com.ua. Адже наш магазин завжди запропонує кращий вибір домашнього текстилю високої якості, за доступною ціною, від перевірених та відомих виробників Туреччини і України.

Використання натуральних барвників дозволяє малюнку глибоко вбиратися в волокна тканини, тим самим запобігаючи втрату насиченості кольорів. Комплект представлений в розмірі «Євро», має наступну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка- 50 х 70 см - 2 шт.

Як і будь-який комплект білизни від турецького виробника TAC, дана модель упакована у фірмову картонну упаковку з гарним дизайном.

Постільна білизна з сатину легко переносить часте прання, не втрачає колір і служить довгий час. Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати постільна білизна з сатину або ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Інтернет-магазин sweet-home.com.ua пропонує найкращий турецький текстиль для вашого будинку. Купити постільну білизну TAC normal saten Carina можна оптом і в роздріб за найдоступнішою ціною в Україні.

Також ви можете придбати у нас ковдри і подушки, пледи і покривала, а також інший домашній текстиль від відомих турецьких і українських виробників.

Для економії вашого часу і коштів, ми зробили зручну форму замовлення і умови оплати, щоб ви могли насолодитися покупкою, створити в будинку атмосферу комфорту і затишку.

Деталі товару
23160

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом COTTON BOX PLANTİNIUM YATAK ÖRT+NEVRESİM Ornella lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішне постільна білизна, яке просто створено для Вашої спальні, щоб дарувати свою мякість і максимально приємні відчуття від сну і відпочинку на мякою і гладкою тканини ранфорс. Основа тканини натуральна бавовна....
TAC DISNEY Frozen Elza &Anna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набори постільної білизни TAC DISNEY Frozen Elza виконані з малюнком диснеївських принцес. Дуже миле, приємне на дотик білизна від фірми ТАС для дітей і підлітків. У комплект входять простирадло, підодіяльник і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти