Артикул:
23047

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 190420

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 87 бали. Ваш кошик буде загальним 87 бали який можна перетворити на ваучер на 87,00 грн.

1 744,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам оригінальний комплект постільної білизни Love You сатин лайт TL 190420 від відомого українського виробника. Модель представлена в приємній спокійній забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина сатин має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

В першу чергу хочемо відзначити, що тканину виконана з натуральної бавовни без додавання синтетичних волокон. Завдяки спеціальній технології скручування нитки тканина виходить міцною і мякою, з високою щільністю і стійкістю до зминання і забруднення. Будь-текстиль на основі бавовни чудово пропускає повітря, легко стирається і швидко сохне.

Українська фабрика Love You відома своїм якісним домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами та постільною білизною далеко за межами Украіни.Іспользованіе виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Порадуйте себе приємною покупкою, купивши постільна білизна Love You сатин лайт TL 190420. У нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home завжди кращі моделі і вибір, зручний каталог і доступна ціни на будь-який товар, що дозволить вам заощадити час і гроші. Для покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок.

Комплект представлений в декількох розмірах і має наступну комплектацію:

"Півтора"

  • Простирадло - 180 x 230 см - 1 шт
  • Підковдра - 160 x 220 см - 1 шт
  • Наволочки - 70 x 50 см - 2 шт

"Євро"

  • Простирадло - 220 x 230 см - 1 шт
  • Підковдра - 200 x 220 см - 1 шт
  • Наволочки - 50 x 70 см - 2 шт

"Сімейний"

  • Простирадло - 220 x 230 см - 1 шт
  • Підодіяльники - 160 x 220 см - 2 шт
  • Наволочки - 50 x 70 см - 2 шт

Будь-який комплект білизни від українського виробника Love You , упакований в фірмову картонну упаковку з гарним дизайном.

Постільна білизна з сатину легко переносить часте прання, не втрачає колір і служить довгий час. Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди пропонує найкращий турецький текстиль для вашого будинку. Купити постільну білизну Love You сатин лайт TL 190420 можна оптом і в роздріб за найдоступнішою ціною в Україні.

Також ви можете придбати у нас ковдри і подушки, пледи і покривала, а також інший домашній текстиль від відомих турецьких і українських виробників.

Для економії вашого часу і коштів, ми зробили зручну форму замовлення і умови оплати, щоб ви могли насолодитися покупкою, створити в будинку атмосферу комфорту і затишку.

Деталі товару
23047

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Celina lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити мяке і шовковисте постільна білизна TAC Ranforce Celina lila - подарувати приємний здоровий сон і повноцінний відпочинок. Виконано з якісного ранфорса, щільного, ніжного, приємного на дотик. Витримує велику...
Комплект постільної білизни ARYA Pure Series жаккард 200x220 - 70x70 Bianca
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вирішили купити постільна білизна, яке сподобалося б всієї сімї? Комплект постільної білизни ARYA Pure Series Bianca виготовлений відомою турецькою компанією з виробництва домашнього текстилю. Для пошиття...
Комплект постельного белья Love You сатин Медиум
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Якщо Ви любите оригінальні речі і сучасний дизайн, тоді цей чудовий комплект постільної білизни від відомого виробника, стане для вас чудовим придбанням. Мяка сатинова тканина, на основі натуральної бавовни, подарує...
Комплект постільної білизни Dream сатин Pitho
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Один і той же малюнок виконаний вишивкою у вигляді контурів і аплікацією з клаптів. Ніжність і яскравість обєднані однією ідеєю. Вони лише підкреслюють білизну і чистоту комплекту білизни. Відмінна якість, міцність,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти