Артикул:
19014

Постільна білизна TAC DISNEY Bags Bunny & Lola Bunny Amour

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 137 бали. Ваш кошик буде загальним 137 бали який можна перетворити на ваучер на 137,00 грн.

2 758,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 160 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон має важливе значення для здоровя людини, особливо для дитячого організму, що росте. Пропонований текстиль від провідної турецької торгової марки характеризується високою якістю. Виріб допоможе забезпечити максимально комфортні умови для сну і відпочинку.

Постільна білизна TAC DISNEY Bags Bunny & amp; Lola Bunny Amour має оригінальний і стильний дизайн. Простирадло насиченого червоного кольору прикрашена сердечками і доповнена білим підодіяльником і наволочками з контурним зображенням закоханих персонажів популярного мультфільму. Для зручності в експлуатації простирадло оснащена еластичною гумкою. Текстиль стане справжньою родзинкою інтерєру спальні і допоможе створити затишну атмосферу. Комплектується комплект в подарункову упаковку від виробника.

Для виготовлення білизни використовується нова тканина - ранфорс. До складу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно Егейського походження. Текстиль гіпоалергенний і безпечний для щоденного використання. Поверхня білизни дуже мяка і ніжна при цьому володіє високою щільністю і зносостійкістю. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Такий ефект досягається завдяки особливостям виробництва. Бавовняні нитки піддаються додаткової очистки та скручування. Виріб має прекрасні експлуатаційні характеристики, за що і полюбився споживачами в усьому світі.

Поверхность білизни наділена унікальною властивістю, підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Не залежно від пори року підтримується оптимальний тепловий баланс. У спеку текстиль подарує прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Виріб вільно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту і дозволяє шкірі дихати. Зайва волога швидко вбирається, і виводитися назовні. Виріб не накопичує статичну електрику і пил.

Постільна білизна з ранфорса просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Новий виріб можна прополоскати в чистій прохолодній воді в подальшому рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах. Текстиль прекрасно зберігає свою форму, колір і корисні якості навіть після 300 прань.

Чудовий комплект дитячої постільної білизни можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане приємним сюрпризом для власної дитини і подарує масу позитивних емоцій. Слід зазначити, що постільна білизна це відмінний варіант подарунка для родичів і друзів. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю. Білизну можна подарувати з приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
19014

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac delux saten Shadow Yesil
rating 0 відгуків
0,00 грн
Красиве постільна білизна з сатину прикрашене білими квітами стане для Вас приємним придбанням. Бавовняна тканина подарує комфортний сон і чудовий відпочинок. Постільна зроблено відомим турецьким виробником торговою...
Постельное белье Cotton Box SATEN DEFNE MAVİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ради запропонує Вам розкішний комплект постільної білизни Cotton Box SATEN DEFNE MAVİ від турецького виробника, зроблений з мякого, майже шовковистого сатину. Центральний малюнок дарує море емоцій, що безсумнівно...
TAC DIGITAL SATEN  MARLIN
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити постільна білизна TAC DIGITAL SATEN MARLIN від турецького виробника - внести красиву робити в стильну спальню. Неповторний дизайн, яскраві і мальовничі кольору створять гармонію і затишок у Вашій спальні....
Комплект постельного белья TAC DELUX  GALYA KAHVE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі оригінальний комплект постільної білизни Tac Delux Galya Kahve. Постільна білизна зроблено в Туреччині за високими технологічними стандартами. Вам сподобається романтичний малюнок з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти