Артикул:
21389

Постільна білизна TAC jakar Misse PVC

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 196 бали. Ваш кошик буде загальним 196 бали який можна перетворити на ваучер на 196,00 грн.

3 936,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі красиву постільну білизну з жаккарда TAC jakar Misse PVC від відомого турецького виробника TAC. Модель представлена в приємній забарвленням і прикрашена текстурованим малюнком у вигляді смужок.

Постільна білизна з жаккарда завжди виглядає красиво і виграшно в порівнянні з аналогами. Жакардова тканина зєднує в собі кілька видів плетіння ниток з різних матеріалів, але складові єдине полотно. Склад матеріалу може бути різним - як з бавовняних і лляних ниток, так і з шовкових і вовняних волокон, а також ниток змішаного виду. Завдяки техніці складного переплетення «на виході» виходить зносостійкий матеріал багатобарвним гами з унікальним рельєфним візерунком. Завдяки високій щільності, мякості і стійкості до пошкоджень, жакардова тканина отримала широку популярність, і стала повсюдно застосовуватися в елітному текстилі для будинку.

Турецький виробник TAC використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом лежачи на цьому чудовою постільній білизні. Завдяки спеціальній обробці тканина має високу мякість, щільність і міцність, а також ефект шовку, з легким блиском. Натуральні барвники міцно закріпилися в тканини.

Постільна білизна TAC jakar Misse PVC за доступною ціною можна легко і просто в нашому інтернет-магазині. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір текстилю для будинку від найвідоміших турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом практично будь-якої висоти. Але головне, сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вам тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації, як доглядати за постільною білизною з жаккардової тканини. Хоч, жаккард сам по собі дуже щільна і міцна тканина і відрізняється високою зносостійкістю, але ми підготували кілька рекомендацій по догляду:

  • Температури води при пранні такого білизни повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні жакардових виробів використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для жакардових комплектів, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Білизна після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки , так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить жакардові вироби можна тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове жаккардовое чудо буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Купити комплект постільної білизни TAC jakar Misse PVC можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку за оптовими і роздрібними цінами.

У нас Ви зможете придбати: подушка і і ковдри, рушники та халати, махрові вироби для ванної та кухні, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Деталі товару
21389

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-hill
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home ROSE HILL турецького виробництва поєднує в собі високу якість і вишукану мякість сатиновою тканини преміум класу. Бавовняна тканина прикрашений великою кількістю...
Постільна білизна Valeron Pike Adrina Ekpu
rating 0 відгуків
19 666,00 грн
Шикарний комплект постільної білизни виробництва Туреччини Valeron Pike Adrina Ekpu буде вдало виглядати на Вашому ліжку. Найвища якість матеріалів і пошиття робить це постільна білизна прекрасним подарунком і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти