Артикул:
20338

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE DANTE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE DANTE від найбільшого європейського виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. Турецький бренд прославився високою якістю своєї продукції і дивовижними дизайнерськими рішеннями. Пропонований комплект виконаний в синьо - блакитній кольоровій гамі. Поверхня орнаментирована красивими візерунками і переплетеннями малюнків. Текстиль прикрасить собою будь-який інтерєр, ліжко завжди буде виглядати нарядно і красиво. Продається набір в святковому варіанті фірмовій упаковці.

Ранфорс- це чудова натуральна тканина, яка відрізняється від інших бавовняних матеріалів особливим, більш щільним переплетінням скручених бавовняних ниток. Білизна з ранфорса володіє чудовими споживчими якостями і здатне забезпечити комфортний і здоровий сон. Поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі, це дуже важливо, адже постільна має прямий контакт зі шкірою. Незважаючи на високу щільність тканини, текстиль відрізняється легкістю і ніжністю поверхні. Постільна здатне створювати ідеальний мікроклімат і підійде для всесезонного використання. У спеку білизна подарує приємну прохолоду, а в холодну пору допоможе зігрітися.

Ранфорсное постільна володіє високою гігроскопічністю, зайва волога миттєво всмоктується і виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості. Текстиль прекрасно пропускає повітря і забезпечує шкірі дихання, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Білизна не накопичує статичну електрику, це означає, що під час відпочинку на нервову і серцево - судинну систему не діють постійні подразники у вигляді дрібних електричних розрядів. Виріб відмінно лягає на поверхню ліжка, і не мнеться під час використання.

У побуті текстиль простий і невибагливий, чудово переносить часті машинні прання. Швидко сохне в природних умовах, стійкий до сонячного світла, зберігає свою форму, яскравість і малюнок. Тканина славиться своєю довговічністю і міцністю, такий комплект прослужить довгий час самої активної експлуатації.

Купити елітний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Таке придбання стане вигідним капіталовкладенням, оскільки забезпечить сімю постільною білизною на довгі роки. Високоякісний текстиль це хороший подарунок для друзів і родичів, який завжди в нагоді в побуті і буде затребуваний.

Деталі товару
20338

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти