Артикул:
21286

Білизна постільна дитяча KRISTAL Play time lila

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 33 бали. Ваш кошик буде загальним 33 бали який можна перетворити на ваучер на 33,00 грн.

672,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 100 х 150

Підковдра 100 х 150

Наволочка 35 х 45 х 1

Наволочка 45 х 45 х 1

Комплект дитячої постільної білизни KRISTAL Play time lila від популярної турецької торгової марки, яка завоювала любов і довіру споживачів на європейському ринку. Продукція поєднує в собі високу якість і доступні ціни. До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна, тканина виконання - ранфорс. Друкований малюнок збереже свою яскравість і привабливість через довгі роки активної експлуатації. Комплект оформлений у відтінках рожевого кольору і ідеально підійде для маленької принцеси. Поверхня прикрашають забавні картинки лелеки, який приносить малюка і різноманітні дитячі іграшки. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс ідеально підходить для пошиття дитячої постільної білизни. По суті, новий різновид бавовняної тканини, є поліпшеним варіантом бязі. Матеріал щільніше і міцніше бязі і льону, при цьому поверхня мякенька і ніжна, а саме білизна - легке і повітряне. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві тонких, сильно скручених бавовняних ниток.

Білизна має прекрасні споживчими властивостями і здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Поверхня гіпоалергенна і не викликає подразнень, навіть на самій ніжній шкірі новонароджених малюків. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на серцево - судинній системі. Виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра безперешкодно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і відводиться. У жарку пору року поверхня білизни порадує приємною прохолодою, а в холодну огорне теплом і подарує затишок.

Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання , з використанням миючих засобів. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Білизна швидко сохне при природних умовах, зберігає свою первинну форму, колір і привабливість. Виріб легко прасується і не мнеться під час використання. Поверхня залишається гладенькою і рівною, на ній не зявляються катишки.

Придбати прекрасне дитяче білизна за вигідними цінами можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Роблячи покупки для себе, згадайте про друзів і родичів. Текстиль стане прекрасним подарунком для молодих батьків і їх малятка. Постільна білизна, це завжди актуальний і затребуваний подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Виріб можна подарувати з нагоди виписки з пологового будинку, на День народження або Новий рік.

Деталі товару
21286

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-fresh-ford
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Якщо Вам подобаються тюльпани, то комплект постільної білизни Tivolyo Home Fresh Ford стане для Вас приємним придбанням і прикрасою Вашої спальні. Мяка сатинова тканина прикрашена великою кількістю квітів, має...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0050
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове яскраве постільна білизна 3D від турецької торгової марки Bella Dona стане гарним доповненням інтерєру Вашої спальні. Сатин високої якості і неймовірної мякості подарує Вам абсолютно нові відчуття від сну і...
Постільна білизна Tac Digital Selina Siyah
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Digital Saten Selina Siyah від торгової марки ТАС, стане для Вас чудовим придбанням. Приємний сатин, цікавий малюнок і якість від турецького виробника, не єдині його достоїнства....
Постільна білизна Tac Barbie Face of fashion
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Для Вашої юної чарівниці і королівни турецька бренд виготовив прекрасне постільну білизну Tac Barbie Face of fashion , зроблене з ранфорса із зображенням ляльки Барбі. У комплекті постільної білизни є не тільки...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти