Артикул:
2088

Комплект постільної білизни Love You сатин "Селена"

Комплект Love You сатин "Селена" виконаний в ніжних, світло-зелених тонах, прикрашений фотозображенням червоних квітів, з сидячими на них сонечками, кленовим листям і пелюстками троянд. Зворотний бік підодіяльника і простирадло білі, прикрашені кленовим листям і квітами. Дві наволочки аналогічної забарвлення. Поверхня гладка, шовковиста з характерним блиском і мяким відливом.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 645,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт

Комплект постільної білизни Love You сатин "Селена" від провідного турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить екологічно чистий, 100% натуральна бавовна. Тканина виконання сатин. Комплектується в красиву фірмову подарункову упаковку.

Дивно красивий комплект білизни, стане прикрасою будь-якого інтерєру. Поверхня нагадує літню зелену галявину, з барвистими червоними квітами, навколо яких літають "сонечка". З таким постільною ліжко завжди буде виглядати охайно і красиво, навіть без зовнішнього покривала, це дуже зручно і привабливо. Білизна виконує не тільки своє пряме призначення, а й радує око, приносячи естетичну насолоду.

Постільна білизна, є незамінним текстилем в кожному будинку. Воно допомагає створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Сатин - це бавовняна тканина, яка відрізняється високою міцністю і особливими скрученими бавовняними нитками. Завдяки сильному скручуванню, нитки стають дуже міцними, а поверхню виходить дуже гладенькою і шовковистою, з красивим відливом.

Ніжна поверхня не викликає алергію і подразнень. Постільна рекомендовано для щоденного використання людям з чутливою шкірою і дітям. Високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності забезпечує максимально здоровий і комфортний сон. Постійна вентиляція виключає появу парникового ефекту, зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику. Під час відпочинку на серцево - судинну і нервову систему не діятимуть подразники у вигляді слабких електричних розрядів, це позитивно впливає на весь організм в цілому.

Текстиль добре переносить часті машинні прання, він не втрачає свою форму і колір. Виріб добре сохне в природних умовах і практично не потребує прасування. Комплект прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши при цьому свій первинний зовнішній вигляд. Використовувана тканина відрізняється високою щільністю, і цінуватися за свою зносостійкість і довговічність.

Чудовий комплект постільної білизни, для себе або в подарунок, можна купити, в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це чудовий варіант подарунка, з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю. Виріб довгий час буде радувати свого власника.

Деталі товару
2088

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Disney Cars Lightning
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших маленьких гонщиків ми раді запропонувати чудовий комплект дитячої постільної білизни від турецького виробника Tac Disney Cars Lightning . Комплект виконаний з мякої тканини ранфорс високої щільності. Сон і...
postelnyj-nabor-pike-tivolyo-home-baroc
rating 0 відгуків
6 134,00 грн
Чудовий постільний набір піку Tivolyo Home BAROCTH від відомого турецького виробника, прикрасить вашу спальню і подарує вам всю свою мякість. У набір входить махрова простирадло піку, простирадло з мякого сатину і...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-elegant
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Elegant стане вишуканою прикрасою вашої спальні. Зроблений турецьким виробником з мякою сатиновою тканини, це постільна подарує вам незабутні відчуття від сну і відпочинку...
Нещодавно переглянуто
Комплект постільної білизни Love You сатин "Селена" Комплект постільної білизни Love You сатин "Селена"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Комплект Love You сатин "Селена" виконаний в ніжних, світло-зелених тонах, прикрашений фотозображенням червоних квітів, з сидячими на них сонечками, кленовим листям і пелюстками троянд. Зворотний бік підодіяльника і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти