Артикул:
20128

Постільна білизна Gelin Home FILLI BEBE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 653,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі якісну постільну білизну в ліжечко Gelin Home FILLI BEBE від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з ранфорса, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вашим дітям приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Ранфорс це міцна тканина з 100% бавовни, дуже щільна, зносостійка, тому постільна білизна на її основі таке мяке і невибаглива в догляді. Дитяча постільна білизна Gelin Home стійко до прасування і прання, здатне на довгі роки зберігати яскравий і насичений колір малюнка. Також дитячу білизну з ранфорса дарує комфортний сон дитині в будь-який час року, оскільки підлаштовується під температурні особливості тіла - влітку на ньому не жарко, а взимку досить тепло.

Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Купити дитяче постільна білизна FILLI BEBE за доступною ціною можна легко і просто в нашому інтернет-магазині. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір текстилю для будинку від найвідоміших турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 100 х 150 см,
  • простирадло - 100 х 150 см,
  • наволочка - 35 х 45 - 1 шт.,
  • наволочка - 35 х 35 см - 1 шт.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

В інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні жакардові покривала. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Постільна білизна в ліжечко Gelin Home FILLI BEBE від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
20128

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
аплікація з бавовняної тканини
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни BV S 0056, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Нове постільна білизна від турецького виробника. Постільна білизна зроблено з сатину з використанням бавовняного волокна, що робить його мяким і в той же час помірно міцним. Малюнок має яскраво виражені етнічні...
Love You Комплект постільної білизни 1-17 жаккард
rating 0 відгуків
5 004,00 грн
Ще одне гарне доповнення асортименту постільної білизни з жаккарда від торгової марки Love You . Це постільна білизна має приємний молочно-білий відтінок і оригінальну вишивку. Мякість тканини дозволить Вам...
TAC DELUX SATEN GRANT DARK BLUE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна TAC DELUX SATEN GRANT dark blue від турецького виробника найкраще любителям надзвичайної ніжності, гладкості і легкості. Висока якість виконання і міцний сатин порадують Вас своєю...
КПБ  Arya  Cazaro Siyah
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна і відчувати комфорт під час денного і нічного відпочинку? Тоді комплект постільної білизни Arya Cazarro Siyah ідеально для цього підходить. До того ж, він має незвичний для білизни...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти