Артикул:
19376

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE DEBORAH BEJ

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box MODE LINE DEBORAN BEJ виготовлений з високоякісного натурального бавовняного волокна. Тканина - ранфорс. Турецький виробник, який славиться використанням новітніх технологій в текстильній промисловості, а також цікавими дизайнерськими рішеннями свого текстилю. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Ранфорс - це натуральна тканина в складі якої 100% бавовна, відмітними особливостями якої є висока міцність і практичність. Для виробництва використовується більш тонка і закручена нитка, тканина виходить тонше і щільніше бязі. Постільна білизна має ряд корисних властивостей. Перш за все, це безпека і екологічність. Білизна гіпоалергенні і підійде для використання навіть людям з чутливою шкірою. Поверхня дуже мяка і гладенька, подарує комфорт і ніжність під час сну. Текстиль відштовхує пил і не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну систему. Має високу гігроскопічність і функцією терморегуляції. У жарку пору буде виробляти охолоджуючий ефект, а в холодну - зігрівати і накопичувати тепло.

У побуті просто в догляді, добре відпирається в пральній машині і легко гладити. Стійка до високих температур і сонячного світла. Постільна білизна збереже свою первісну форму і яскраві фарби, навіть після тривалої експлуатації. Ранфорс відрізняється високою зносостійкістю.

Щільна структура матеріалу, дозволяє виробляти фарбування на новому рівні. Виробник використовує тільки натуральні барвники. Малюнок виходить більш реалістичним, чітким і красивим. Даний комплект має модний дизайн, контрастні смуги в сіро білих тонах, прикрашена малюнком у вигляді ширяють листя. Така класика завжди буде актуальною. Добре впишеться в будь-який інтерєр. Допоможе власнику розслабитися після денної суєти, поринути в атмосферу спокою й умиротворення.

Купити такий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Радуючи себе якісним домашнім текстилем, згадайте про друзів і близьких. Постільна білизна - це універсальний і завжди актуальний подарунок, як для чоловіків, так і для жінок. Воно в нагоді в кожному будинку і порадує свого володаря ніжністю і красивим зовнішнім виглядом.

Деталі товару
19376

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Дика свіжість BV B 0086
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Дика свіжість подарує неймовірну легкість і мякість під час відпочинку. Купити постільну білизну з сатину - створити прекрасну атмосферу в спальні. Сатин ніжний, міцний, витримує...
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Оленка BV M 0026
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам цілий твір мистецтва! Саме так можна описати чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника. Яскраві квіти і центральний момент всієї композиції неодмінно прикрасять інтерєр Вашої...
699,00 грн
Пропонуємо Вам полуторний комплект постільної білизни Hotel Gold бязь від турецького виробника. Комплект виконаний з кращої турецької бязі на основі натуральної бавовни, тканина має приємну мякість і середню...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Басра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шикарний комплект постільної білизни з неповторним дизайном стане прикрасою Вашої спальні. Благородні кольори і мяка мікрофібра подарують приємний сон і відпочинок. Тканина приємна на дотик, міцна, гіпоалергенна,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти