Артикул:
19580

Постільна білизна TAC jakar Diana

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект TAC jakar Diana PVC від преміального турецького виробника, який здобув широку популярність на європейському ринку. Продукція славиться бездоганною якістю і цікавими дизайнерськими рішеннями в оформленні. До складу виробу входить 100% бавовняне волокно, тканина виконання - сатин і жаккард. Пропонована модель виконана в смужку, поверхня прикрашена квітковим орнаментом з жаккардового переплетення ниток. В асортименті - вироби в білому і рожевому кольорі. Текстиль виглядає вишукано і розкішно. Комплектується в поліетиленову упаковку від виробника.

Сатин - це натуральна тканина з багатовіковою історією, незважаючи на сучасне різноманітність тканин, постільна білизна з сатину користується величезним попитом. Сон важливий елемент у житті кожної людини, на його якість впливає безліч факторів, у тому числі і характер постільної білизни. Пропонований комплект має прекрасні споживчими якостями і чудовими властивостями, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців.

Серед достоїнств сатину: висока гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, білизна підійде людям з особливо чутливою шкірою і дітям. Виріб здатне зігріти в холодну пору року і освіжити в літню спеку, завдяки хорошій теплопровідності. Комплект підійде для всесезонного використання.

Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати свіжо і охайно. Тканина характеризується високою щільністю і міцністю, при цьому вона легка і ніжна. За відчуттями сатин дуже нагадує натуральний шовк. Такий ефект досягається завдяки особливому способу переплетення сильно скручених бавовняних ниток.

Виріб просто в побуті, легко стирається і практично не вимагає прасування, що значно економить час домогосподарок. Перше прання потрібно провести при температурі води 40 градусів, в подальшому температура може становити 60 градусів. Сушити постільну слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Білизна зберігає свою форму, колір і корисні якості, навіть після десятирічної активної експлуатації.

Купити такий чудовий комплект можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині за прийнятними цінами. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, і стане його прекрасним доповненням. Це чудовий вибір в власний будинок і чудовий варіант дорогого подарунка для родичів і друзів.

Деталі товару
19580

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA шовк ALBERGO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект вишуканого постільної білизни ARYA шовк ALBERGO - подарувати королівський відпочинок. Яскравий малюнок у фіолетовій гамі прикрасить інтерєр Вашої спальні. Шовк практично не мнеться, приємний на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти