Артикул:
19581

Постільна білизна TAC jakar Gardenia pembe

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC jakar Gardenia pembe преміум - класу виготовлений з 100% бавовни. Турецький виробник понад півстоліття радує споживачів високоякісною продукцією. Пропоноване білизна пошито з двох видів тканини. Зовнішня частина виконана з жаккарда, а та, що прилягає до тіла - з гладкого сатину. Білизна рожевого кольору, малюнок витканий у вигляді рослинного орнаменту з того ж кольору, що і весь комплект. Текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру. Комплектується в поліетиленову упаковку з фірмовим логотипом виробника.

У сучасному світі крім своєї безпосередньої функції, постільна білизна несе естетичне навантаження. На красивому постільній завжди приємно відпочивати. Сатин, це бавовняна тканина, яка чудово поєднує в собі благородство шовку і дивовижні корисні якості бавовни.

Матеріал має дуже щільну структуру, для його виготовлення використовують два види ниток, щільні волокна беруть за основу, а лицьову сторону складають тонкі кручені нитки. Таким чином, лицьова сторона гладенька і блискуча, а виворітна - матова і мяка. Завдяки цьому, білизна НЕ буде соватися і скочуватися з ліжка. Матеріал практично не мнеться, і постіль завжди буде мати акуратний бездоганний вигляд. Це особливо зручно для тих людей, які не люблять використовувати зовнішнє покривало.

Дихаюча та гігроскопічна поверхню сатину забезпечує максимальний комфорт і зручність під час сну. Тіло постійно дихає, а зайва волога швидко виводиться, зберігаючи відчуття сухості. Текстиль не накопичує статичну електрику, дозволяючи розслабитися всім системам і органам під час відпочинку. Комплект зручно використовувати протягом усього року, влітку білизна НЕ буде парити, а взимку допоможе зігрітися.

Текстиль досить простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Слід лише дотримуватися рекомендацій від виробника, які вказані на упаковці. Виріб славиться своєю міцністю і довговічністю, білизна здатна прослужити десятиліття, зберігши свою красу і лиск.

Дане постільна білизна виготовлена в техніці сатин - жаккард, що виглядає дійсно шикарно і дорого, може послужити прекрасним подарунком. Купити пропонований комплект можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Текстиль подарує масу приємних відчуттів і забезпечить чудові умови для сну, огорнувши тіло турботою і ласкою.

Деталі товару
19581

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни TF B 0025 N сатин з мереживом
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Даний комплект постільної білизни від відомого виробника відрізняється не тільки красою мереживного плетіння, а й якістю тканини. Комплект виготовлений з сатину, який витримує безліч прань без втрати початкового...
TAC DIGITAL SATEN Perr
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Perry із зображенням великих квітів і метеликів на ніжно-рожевому тлі - внести відмінний настрій і легкість в Вашу спальню. Висока якість виконання і мякий сатин забезпечать...
TAC Ranforce Lenny
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове постільна білизна TAC Ranforce Lenny від турецького виробника - внести в Вашу спальню красу і неповторний дизайн. Виготовлено їх натурального 100% бавовни високої якості, щільного, мякого, приємного на...
TAC Ranforce Rosalie pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Rosalie pembe - відмінна ідея для любителів практичного і красивого оздоблення ліжку. Оригінальний дизайн зробить Вашу спальню красивою і неповторною. Виконано з ранфорса високої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти