Артикул:
13815

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Calissa

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Calissa подарує Вам відчуття затишку і комфорту в будь-який час року. Турецьким виробник використовував мяку сатинову тканину кращої якості, щоб Ви могли отримати максимальне задоволення від сну і відпочинку. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити це постільна білизна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Натуральне екологічно чисту білизну від знаменитого турецького виробника забезпечить максимально комфортні і зручні умови для сну і відпочинку. Виготовлене з мякого сатину де люкс, білизна прекрасно драпірується і подарує масу приємних тактильних відчуттів. Поверхня гладенька і ніжна з благородним атласним блиском. Тканина практично не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Calissa має гарне дизайнерське оформлення. Текстиль виконаний в модних пастельних відтінках зеленого і ментолової кольору. Поверхня підодіяльника наволочок прикрашена розкішними квітами. Білизна виглядає дуже дорого і має неповторний шарм, яким наповнить спальню. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Поставляється комплект в подарунковій упаковці і фірмовому пакеті від виробника.

Текстиль виготовлений на основі 100% натурального бавовняного волокна. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі насичуватися киснем. Висока гігроскопічність тканини забезпечує відчуття сухості і комфорту. У спеку білизна НЕ буде парити, а взимку допоможе зберегти тепло. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій.

Виріб не доставить додаткових клопотів у догляді, білизну можна прати в пральній машині при 600-700 оборотах. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду рекомендується дотримуватися простих правил. Перед пранням білизну слід вивертати навиворіт, бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Температура води повинна становити 30-40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи яскравість кольору і свою форму. Гладити білизну слід зі зворотного боку, вибравши середній температурний режим для праски.

У нашому інтернет магазині можна придбати високоякісний комплект постільної білизни за приємними цінами, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власного користування, білизна порадує всіх членів сімї своєю якістю і розкішним видом. Роблячи покупки в свій будинок, згадайте про родичів і друзів. Текстиль не має термінів давності і є універсальним подарунком для родичів і друзів. Комплект постільної білизни можна подарувати на День народження, Новосілля або Новий рік, а також за будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
13815

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье ARYA сатин   Santa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам красива постільна від відомого турецького виробника, зроблене з мякого, майже шовковистого сатину і прикрашене красивими квітами. приємна палітра відтінків прикрасить вашу спальню і подарує вам і вашим...
TAC DELUX SATEN  RİBBON Kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити витончене постільна білизна TAC DELUX SATEN RİBBON Kahve від турецького виробника - подарувати красу і комфорт на довгі роки. Виконано з натуральної бавовни, гладке, повітряне, міцне, екологічно чисте, з...
Комплект постільної білизни ARYA бамбук Fiorina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємне поєднання відтінків бузкового і рожевого з принтом орхідей на постільній білизні ARYA бамбук Fiorina дозволить Вам милуватися ним кожен день. Висока якість матеріалів і виконання набору забезпечить його...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-calissa komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-calissa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Calissa подарує Вам відчуття затишку і комфорту в будь-який час року. Турецьким виробник використовував мяку сатинову тканину кращої якості, щоб Ви могли отримати...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти