Артикул:
19407

Постільна білизна Cotton Box SATEN JADEN MOR

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло : 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Розмір сімейний:

Підодіяльники: 160 х 220 см. (2 шт)

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Постільна білизна Cotton Box SATEN JADEN MOR виготовлено з 100% натурального, екологічно чистої бавовни. Тканина виконання - сатин. Випускається відомим турецьким виробником, який займає лідируючі місця на ринку домашнього текстилю. Завоював любов споживачів не тільки у себе на батьківщині, але і далеко за її межами високою якістю своїх виробів.

Використовувана для білизни тканину неймовірно легка і щільна. За відчуттями дуже схожа з натуральним шовком, проте має низку переваг. Не дивлячись на свою легкість, матеріал дуже міцний і зносостійкий. Практично не мнеться і не совається по ліжку, так як зворотний бік мяка і шорстка. Лицьова сторона текстилю ідеально гладенька і блискуча, з красивим відливом.

Текстиль має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Це забезпечує максимально комфортний сон, тіло не потіє і не паритися. Зайва волога вбирається і виводитися на поверхню. Предмет не накопичує статичну електрику, що сприятливо впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому. Всі матеріали, гіпоалергенні і екологічно чисті. Така білизна підійде для використання людям з чутливою шкірою і також дітям.

Білизна не потребує спеціального догляду. Досить машинного прання при низьких температурах, самі їдкі забруднення виводяться. Стійко сонячного світла і механічних пошкоджень. Довгі роки збереже свій первинний зовнішній вигляд і форму.

Набір має дуже яскраве дизайнерське оформлення. Один комплект наволочок і зворотна сторона підодіяльника насиченого фіолетового кольору в чорний дрібний горох. Другий комплект наволочок і лицьова частина підодіяльника - чорна, прикрашена живописними букетами квітів, які подумки переносять власника в квітучий сад. На такому ліжку точно будуть снитися тільки солодкі сни. Така білизна стане справжньою окрасою будь-якої кімнати. Порадує не тільки своїми властивостями, але і служить зовнішнім декором.

Купити виріб можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Комплектується в гарній картонній упаковці від виробника. Високоякісний текстиль стане вигідним придбанням в будинок. На довгі роки забезпечить комфортний і міцний сон. Розкішний комплект стане відмінним подарунком для друзів і близьких. Такий презент завжди актуальний і потрібний. Відрізняється своєю універсальністю, його сміливо можна подарувати кому завгодно. За будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19407

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Littlest Pet Shop
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове дитяче постільна білизна для дівчаток від відомого турецького виробника постільної білизни ТМ Hobby. Яскраві кошенята, приємні відтінки - все це допоможе створити чудовий настрій. Мякий ранфорс і бавовняне...
TAC Mako saten Brenna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі чудове постільна білизна від турецького виробника ТАС, прикрашене красивими квітами та ілюстраціями під старовину. Постільна білизна зроблено з мякої сатиновою тканини високої якості, на...
Комплект постільної білизни Love You Ірис
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You Ірис буде виглядати цікаво в будь-який спальній кімнаті. Таким постільною білизною Ви прикрасите і доповніть інтерєр своєї спальні. Якісний сатин ідеально мякий і міцний, завдяки...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти