Артикул:
13800

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Sahra

В комплекті постільної білизни Tivolyo Home Sahra ідеальне поєднання високої якості виконання, матеріалів і оригінального малюнка. Комплект зроблений з сатиновою тканини, на основі натуральної бавовни, легко стирається, стійкий до зносу і дарує максимально приємні відчуття від сну і відпочинку в улюбленій ліжку. Купити постільну білизну оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комфорт і затишок в домі залежить від кожної дрібниці і деталі в інтерєрі. Натуральне постільна білизна з високоякісного сатину забезпечить максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Сучасний текстиль стане справжньою окрасою спальної кімнати. Від якості сну багато в чому залежить активність і якість життя людини. Тому до вибору комплекту білизни слід підійти з особливою уважністю.

Пропонований турецька гарнітур має неабияке дизайнерське оформлення. Текстиль виконаний в натуральних відтінках бежевого і коричневого кольорів. Простирадло і внутрішня сторона підодіяльника пошиті з однотонного полотна світло-бежевого кольору. Наволочки і лицьова сторона підодіяльника прикрашена великими квітами. Сучасні цифрові технології дозволяють наносити чіткий і стійкий малюнок, який зберегтися навіть після 200 прань. Комплект створить спокійну атмосферу, налаштувавши на приємне проведення часу і солодкі сни. Спокійний малюнок впишеться в будь-який інтерєр, будь то сучасна квартира або заміський будинок.

До складу комплекту постільної білизни Tivolyo Home Sahra входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Сатин ідеально підходить для пошиття спальних приладдя. Тканина щільна і легка, характеризується довговічністю і міцністю. На дотик поверхня гладенька і ніжна, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Білизна має високу гігроскопічність і повітропроникність, що створює гігієнічні умови для сну. Комплект підійде для всесезонного використання.

Постільна білизна з сатину стійко до частих прання і не вимагає спеціального догляду. Для прання рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача і барвників. Температура води повинна становити 30-40 градусів, швидкість віджиму 600-700 оборотів. Сушити білизну слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи батарей і інших гарячих поверхонь. У разі необхідності можна пропрасувати текстиль із зворотного боку.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш вигідною і приємною. Модель послужить прекрасним варіантом для оформлення власного будинку і в якості дорогого подарунка для родичів і друзів. Високоякісний комплект постільної білизни можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік. Друзі та родичі будуть вдячні за такий розкішний і потрібний презент.

Деталі товару
13800

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Arya Dream Hamala
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 236,00 грн 6 160,00 грн
Стильний постільний бельё в комплекте Аря Сон Hamala , в котором переплетаются біло - сині тона і ізящные узори , элегантно впишется в дизайн спальной комнаты . Високе...
КПБ Sevil
rating 0 відгуків
1 356,00 грн
Яскраві і барвисті комплекти дитячої постільної білизни Sevil підійдуть як хлопчикові, так і дівчинці. Забавні малюнки і сюжети порадують Вашої дитини. Турецький виробник забезпечив високу якість матеріалів для цих...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-sahra komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-sahra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В комплекті постільної білизни Tivolyo Home Sahra ідеальне поєднання високої якості виконання, матеріалів і оригінального малюнка. Комплект зроблений з сатиновою тканини, на основі натуральної бавовни, легко...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти