Артикул:
10183

Постільна білизна TAC DELUX SHADOW pembe

Хороший і якісний комплект постільної білизни від турецького виробника ТАС прикрашений гарними квітами яблуні. У цьому постільній білизні є трохи ностальгії за 70-м. Якісний сатин чудовий, такий мякості Ви ще не зустрічали, а відмінна якість виконання дозволить Вам насолоджуватися чудовим сном і відпочинком в будь-який час року. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 567,73 грн 4 709,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5

Наволочка - 50 х 70

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни TAC DELUX SHADOW pembe від провідного турецького виробника домашнього тек стилю, який користується величезною популярністю і любовю споживачів. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Тканина виконання - сатин де люкс. Малюнок нанесений з використанням новітніх розробок за допомогою цифрових технологій. Ніжна постільна білизна виконано в рожевому кольорі, поверхня прикрашена повітряними білими квітками, які занурюють в атмосферу квітучого саду. Текстиль подарує солодкий і приємний сон. Комплектується в красиву подарункову упаковку з картону.

Для забезпечення комфортного сну важливу роль відіграє постільна білизна. Пропоноване виріб відповідає високим стандартам якості і безпеки. Сатин - це щільна бавовняна тканина з красивим шовковистим блиском. Внутрішня сторона тканини мяка і шорстка, завдяки цьому, білизна добре фіксується на поверхні матраца і не сповзає з ліжка під час використання. Текстиль чудово драпірується і не мнеться, це дуже практично і зручно. Ліжко завжди буде мати охайний і гарний зовнішній вигляд.

Поверхность білизни володіє прекрасними якостями, серед яких висока гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні, зберігається відчуття сухості поверхні, що забезпечує максимальний комфорт. Шкіра вільно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. Таким чином, підтримується оптимальний теплообмін. Комплект підійде для всесезонного використання. У жарку пору року поверхня порадує приємною прохолодою і свіжістю, а в холодну пору допоможе зігрітися і утримати тепло.

Текстиль простий у використанні і відмінно переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, бажано використовувати миючі засоби без відбілювача. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну гладку поверхню. Яка рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Придбати красиве постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують своєю доступністю. Надійний комплект стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Сатинове постільна прослужить довгі роки активної експлуатації. Виріб цілком підійде на роль дорогого подарунка для друзів і родичів, з будь-якого приводу, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
10183

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Siberian Wolf
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 315,85 грн 3 901,00 грн
Хочете купити постільна білизна з незвичайним дизайном? Тоді подивіться на комплект постільної білизни Сатин Siberian Wolf від визнаного виробника текстильної промисловості ARYA. Фахівці використовували друкарський...
КПБ  Amour Paris Rose bej
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити класичний комплект постільної білизни Amour Paris Rose bej - порадувати себе і своїх близьких надзвичайною ніжністю і красою. Приємний бежевий колір, вишукана мереживна обробка прикрасять інтерєр Вашої спальні....
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Queen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших дівчаток ми раді запропонувати гарне полуторна постільна білизна з антиалергенним покривалом, від відомого турецького виробника. Комплект зроблений з мякої тканини ранфорс, на основі бавовняного волокна....
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC DELUX SHADOW pembe Постільна білизна TAC DELUX SHADOW pembe
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 567,73 грн 4 709,00 грн
Хороший і якісний комплект постільної білизни від турецького виробника ТАС прикрашений гарними квітами яблуні. У цьому постільній білизні є трохи ностальгії за 70-м. Якісний сатин чудовий, такий мякості Ви ще не...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти