Артикул:
10286

Постільна білизна TAC DELUX SATEN HERMES

Купити вишуканий комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN HERMES від турецького виробника - освіжити Вашу спальню цікавим дизайном. Чудові квіти прикрашають підодіяльник і наволочки з мякою сатиновою тканини, щоб Ви могли насолодитися приємним зовнішнім виглядом постільної білизни і новими відчуттями від сну і відпочинку. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC DELUX SATEN HERMES від провідного виробника з піввікової історією. Надійний турецька виробник широко відомий на європейському ринку і користується величезною популярністю. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - сатин люкс. Малюнок нанесений на новітньому обладнанні, за допомогою набивної (друкованої) технології. Вишуканий дизайн комплекту освіжить і прикрасить будь-який інтерєр. Білизна виконано в модному відтінку світло - оливкового кольору. Підодіяльник і наволочки прикрашені квітами і вензелями. Поставляється у фірмовій упаковці.

Сатин - це дуже щільна натуральна тканина, яка по праву вважається однією з найкрасивіших. Лицьова сторона по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Виріб ніжне і приємне на дотик, з блискучою гладкою поверхнею. Зворотний бік мяка і шорстка, це забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Білизна не ковзає і не сповзає з ліжка. Матеріал чудово драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати доглянуто і акуратно, навіть без декоративного покривала.

Структура тканини вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Що виділяється тілом волога швидко поглинається і ліквідується. Спляча людина відчуває максимальний комфорт і зручність. Текстиль анти статичний і не викликає алергічних реакцій та подразнень. Універсальний комплект підійде для використання, як в холодну, так і в жарку пору року.

Високо зносостійкий текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машиною або ручного прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, сушити дуже гарне в провітрюваному місці, в распрямления вигляді. Виріб здатне витримати до 300 циклів прання, зберігши свою зовнішню привабливість і фізичні властивості. Поверхня зберігає свою гладкість і рідко потребує прасування, якщо така необхідність виникне, можна проутюжить білизна зі зворотного боку теплою праскою.

Купити комплект постільної білизни для себе або в подарунок можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Пропонована модель текстилю порадує найвимогливіших покупців. Це чудовий вибір в власний будинок і прекрасний варіант подарунка. Слід сказати, що текстиль, це завжди актуальний і затребуваний подарунок. Високоякісний виріб можна піднести близьким родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
10286

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
вовна 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DELUX PAVONA lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DELUX PAVONA lacivert безсумнівно відмінне придбання для домашнього вогнища. Виконано в синьому кольорі і прикрашено вишуканими візерунками, таке постільна білизна стане улюбленим у Вашій...
TAC Ranforce Celina lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити мяке і шовковисте постільна білизна TAC Ranforce Celina lila - подарувати приємний здоровий сон і повноцінний відпочинок. Виконано з якісного ранфорса, щільного, ніжного, приємного на дотик. Витримує велику...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC DELUX SATEN HERMES Постільна білизна TAC DELUX SATEN HERMES
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вишуканий комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN HERMES від турецького виробника - освіжити Вашу спальню цікавим дизайном. Чудові квіти прикрашають підодіяльник і наволочки з мякою сатиновою тканини, щоб...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти