Артикул:
9438

Постільна білизна Tac Delux Saten Carol kahve

Чудовий комплект постільної білизни від в приємних теплих відтінках прекрасно доповнить і прикрасить інтерєр Вашої спальні. Постільна зроблено турецьким виробником Tac Delux Saten Carol kahve з мякою сатиновою тканини. Завдяки якості матеріалів і виконання Ви зможете насолодитися чудовим сном і відпочинком. Постільна можна прати в машинці. Подарункова упаковка.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна Tac Delux Saten Carol kahve від елітного турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - сатин люкс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Комплект виконаний в ніжних відтінках коричневого і бежевого кольорів. Поверхня прикрашена витонченою квітковою композицією і орнаментом у візантійському стилі. Білизна стане прикрасою будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Сон - важлива складова життя кожної людини. Важливо забезпечити максимально зручні умови для відпочинку, адже якість сну прямо повязане з якістю життя. Пропоноване постільна відповідає високим критеріям якості і здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Склад не викликає алергії і подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання.

Текстиль характеризується високою гігроскопічністю, зайва волога швидко вбирається і виводиться, зберігається відчуття сухості поверхні. Тканина вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Виріб не накопичує статичну електрику і пил, це добре відбивається на серцево - судинній системі і всьому організмі в цілому. Постільна білизна не парить влітку і допомагає зігрітися взимку. Текстиль підійде для всесезонного використання.

Прекрасні якості сатину забезпечують високий попит і любов споживачів. Матеріал дуже красивий і по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Лицьова сторона тканини гладка і блискуча, внутрішня матова і шорстка. Білизна чудово драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати охайно і елегантно, навіть без використання декоративного покривала. Сатин - це дуже щільна тканина, яка славиться своєю міцністю і зносостійкістю.

Текстиль простий у використанні і відмінно переносить часті машинні прання. Температура води повинна становити 40-60 градусів, для прання краще використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити виріб слід в провітрюваному місці, попередньо ретельно розпрямивши. При необхідності можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити чудовий комплект білизни можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про близьких і родичів, адже це чудовий варіант подарунка на всі випадки життя.

Деталі товару
9438

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-viola
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home VIOLLA зроблений з мякого сатину відомим турецьким виробником, щоб Ви могли насолодитися чудовою мякістю і якістю тканини. Комплект прикрашений гарними квітами і має приємний...
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Шикарний постільний комплект з привабливими турецькими візерунками від відомого бренду Love You. Натуральна бавовна прекрасно переносить прання і довго буде радувати свого власника. В наявності різні розміри...
ARYA  Lace  Daisy Pudra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудово постільна білизна від торгової марки Arya Lace Daisy Pudra дозволить Вам насолодитися чудовою мякістю сатиновою простирадла і зовнішнім виглядом жаккардовой вишивки, а чудове покривало, що входить до...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Delux Saten Carol kahve Постільна білизна Tac Delux Saten Carol kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від в приємних теплих відтінках прекрасно доповнить і прикрасить інтерєр Вашої спальні. Постільна зроблено турецьким виробником Tac Delux Saten Carol kahve з мякою сатиновою...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти