Артикул:
19510

Постільна білизна Cotton Box PLAİN RANFORCE evro BORDO KREM

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Підковдра 200x220 см.
Простирадло: 240x260 см.
наволочки: 2 шт. 50x70 см.

Комплект постільної білизни Cotton Box PLA İ N RANFORCE evro BORDO KREM виготовлений з натуральної 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник заслужив високу оцінку і любов споживачів, у багатьох країнах світу, високою якістю і завжди актуальним дизайном своєї продукції. Набір продається в красивій, подарунковій упаковці від виробника. Комплект має сучасний дизайн, поверхня однотонна, простирадло і підодіяльник виконані в різних контрастують кольорах. Насичений бардовий колір прекрасно гармонує з класичним сірим. Практичне білизна підійде для тих, хто цінує зручність і комфорт в повсякденному житті. Постіль буде виглядати охайно і акуратно навіть без зовнішнього покривала.

Щільна, натуральна тканина ранфорс, як не можна краще підходить для пошиття постільної білизни. Адже поєднує в собі ряд корисних властивостей і якостей, роблять постільну білизну максимально практичним і комфортним для сну. Екологічно чисте, безпечне постільна, не викликає алергії і подразнень на шкірі, рекомендовано для використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям. Поверхня не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на всі системи органів, і особливо на серцево-судинну.

Текстиль може підлаштовуватися під навколишнє температуру, таким чином в холодну пору він зігріває і утримує тепло, а в жару- дарує приємну прохолоду. Ранфорсное білизна добре пропускає повітря і дозволяє шкірі безперешкодно дихати, виключаючи появу парникового ефекту. Зайва волога швидко поглинається і виводитися назовні, при цьому поверхня залишається сухою.

На дотик постільна дуже мяке і шовковисте, до нього приємно торкатися. Білизна практично не мнеться, на ньому не утворюються катишки. Має високий ступінь зносостійкості і міцності, прослужить довгі роки, зберігши первинний зовнішній вигляд. Такі характеристики досягаються за рахунок особливого, більш щільного переплетення тонких, але сильно скручених бавовняних ниток.

У побуті текстиль простий в догляді. Добре переносить машинні прання, стійкий до високих температур і сонячного світла. Швидко сохне в природних умовах, практично не вимагає прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Такий текстиль є чудовим подарунком для друзів і близьких, з будь-якого приводу і нагоди. Купити високоякісний комплект постільної білизни, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це корисне придбання для тих, хто економить сімейний бюджет і піклуватися про комфортний побут і затишному будинку.

Деталі товару
19510

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE ROSE AND LACE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємне поєднання рожевого і світло-сірого в новому постільній білизні Cotton Box MODE LİNE ROSE AND LACE стане оригінальним і приємним додатком інтерєру ваше спальні. Постільна створено, щоб дарувати Вам гарний...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Люкс Cames
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 649,50 грн 5 470,00 грн
Чудове постільна білизна від торгової марки Arya стане для Вас чудовим придбанням, його яскраві квіти прикрасять Вашу спальню і наповнять її свіжим відчуттям весни. Мякий жаккард приємно здивує Вас своєю якістю, а...
КПБ  Best  Class Saten
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект прекрасного постільної білизни з сатину Best Class Saten наповнить Вашу спальню комфортом. Тканина високої щільності з набивним малюнком не втратить свої властивості з часом. Турецький виробник подбав про...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти