Артикул:
20696

Постільна білизна TAC DISNEY Minnie Flowers

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
2 675,26 грн 2 758,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 160 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC DISNEY Minnie Flowers виготовлено із застосуванням новітніх технологій і розробок в текстильній промисловості. Ведучий турецька виробник має бездоганну репутацію. Продукція відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Текстиль має надзвичайно красиве дизайнерське оформлення. Біла поверхня прикрашена зображенням величезного букета квітів, в усьому оформленні присутній тематика мультяшного героя Міккі Мауса. Модне білизна виглядає оригінально і красиво, стане яскравим доповненням будь-якого інтерєру. Комплектується виріб в фірмову подарункову упаковку.

Постільна білизна це невідємний атрибут домашнього текстилю, який покликаний створювати комфортні умови для сну і відпочинку, а також радувати око своєю красою. Пропоноване екологічно чисте натуральне постільна білизна не викликає алергії і подразнень на самій чутливій шкірі. Виріб рекомендовано для щоденного використання. Ранфорс - це дуже приємний, ніжний і легкий матеріал, який при цьому славиться високою міцністю і зносостійкістю. Такі показники досягаються завдяки більш щільному переплетення сильно очищених скручених бавовняних ниток.

Текстиль прекрасно драпірується і згладжує нерівності ліжку, білизна не ковзає по матрацу під час сну. Матеріал практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно, навіть без використання декоративного покривала, це дуже зручно і практично. Виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Тіло завжди буде дихати, зайва волога швидко виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на серцево - судинній системі.

Малюнок нанесений за допомогою Digital technology, це свого роду фотодрук, зображення дуже реалістичне яскраве і чітке. Білизна зберігає свою привабливість, навіть після багаторазових циклів машинного прання. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах. Виріб швидко висихає, стійко до сонячних променів і механічного впливу. Поверхня залишається рівною, незважаючи на багаторазові прання і рідко потребує прасування.

Купити такий ультрасучасний комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Такий текстиль точно підніме настрій і посприяє приємним снам. Високоякісний набір послужить прекрасним подарунком для друзів і близьких. Виріб завжди затребуване і актуально в кожному будинку.

Деталі товару
20696

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DELUX SATEN GRANT DARK BLUE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна TAC DELUX SATEN GRANT dark blue від турецького виробника найкраще любителям надзвичайної ніжності, гладкості і легкості. Висока якість виконання і міцний сатин порадують Вас своєю...
Комплект постільної білизни First Choice 3 D TRAVEL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна First Choice 3 D виконано з сатиновою тканини високої якості. Обємне 3D зображення виглядає дуже реалістично. Таким постільною комплектом ви зможете порадувати і себе і своїх близьких, а будь-який...
TAC RNF DISNEY PINK PANTHER
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC RNF DISNEY PINK PANTHER виконано з малюнком Рожевої Пантери по центру. Дуже миле, приємне на дотик білизна від фірми ТАС. Тканина з ранфорса, стовідсоткового бавовни високої щільності. Комплект...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти