Артикул:
20697

Постільна білизна TAC DISNEY Minnie and Mickey Amour Glow

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 160 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC DISNEY Minnie and Mickey Amour Glow від провідного турецького виробника домашнього текстилю. До складу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Дизайнерське оформлення постільна повязано з мультяшними героями Міккі і Міні Маус. Велике зображення мишенят прикрашає всю поверхню підодіяльника, решта простір заповнений яскравими сердечками. Пікантною особливістю білизни є те, що в темряві зображені сердечка світяться. Це створює неповторну романтичну обстановку і чудовий настрій. Комплектується в презентабельну упаковку від виробника.

Для здорового сну якісну постільну білизну так само важливо, як і сама ліжко, матрац подушка і інші аксесуари. Комплект турецького виробництва відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Ранфорс славиться за свою міцність і довговічність, при цьому поверхню матеріалу дуже мяка і ніжна, а сама тканина повітряна і легка.

Текстиль володіє чудовими споживчими якостями. Перш за все, це висока гігроскопічність і повітропроникність, завдяки чому тіло надмірно не потіє і зберігається відчуття сухості. Виріб не накопичує статичну електрику і пил, це прекрасно відбивається на загальному самопочутті людини. Головною особливістю такого білизни вважається здатність підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати оптимально комфортний індивідуальний тепловий баланс. Комплект підійде як для холодної пори року, так і для літньої спеки. У спеку поверхню порадує приємною прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

Текстиль не вимогливий у догляді, для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині при використанні миючих засобів. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити виріб слід в распрямления вигляді при природних умовах. Принт завдано за допомогою новітньої технології Digital, малюнок стійкий до прямих сонячних променів, виключається вигоряння, білизна зберігає свою форму і колір, навіть після багаторазового використання.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступною ціною. Текстиль прекрасно підійде для будь-якого інтерєру. Модне дизайнерське оформлення підкреслить хороший смак і індивідуальність власника диво комплекту. Комплект послужить чудовим подарунком для друзів і близьких з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20697

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья First satin RONJA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно хотіли купити постільна білизна темного кольору? Тоді зверніть увагу на чарівний комплект постільної білизни First Choice satin RONJA від відомого виробника домашнього текстилю з Туреччини. У комплект входить 2...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти