Артикул:
20694

Постільна білизна TAC DISNEY Spiderman Action

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
1 754,73 грн 1 809,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1 шт.

комплект постільної білизни TAC DISNEY Spiderman Action від найбільшого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Яскраве постільна білизна стане улюбленим і подарує масу позитивних емоцій юному герою. Виріб відповідає всім стандартам високої європейської якості та безпеки. Текстиль прикрашений високоякісним малюнком із зображенням Людини Павука. Виріб прикрасить інтерєр дитячої та допоможе створити неповторну атмосферу. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці від виробника.

Елітне виріб здатний задовольнити найвимогливіших споживачів. Від інших бавовняних тканин ранфорс відрізняється більш щільним переплетінням сильно скручених ниток. Тканина дуже легка і повітряна, приємна на дотик, при цьому має високу міцність і зносостійкість. Білизна прекрасно драпірується і не ковзає по поверхні матраца. Ніжна поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Бездоганна якість і чудові властивості ранфорсной тканини забезпечать максимально комфортні умови для міцного і здорового сну. Поверхня має високий ступінь гігроскопічності, зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості. Текстиль вільно пропускає повітря, тим самим дозволяючи тілу дихати. Білизна не накопичує пил і статичну електрику. Головною особливістю матеріалу, вважається дивовижна здатність підлаштовуватися під навколишнє температуру. Влітку постільна подарує приємний охолоджуючий ефект, а взимку допоможе зігрітися.

Для підтримки чистоти підійде машинне або ручне прання, забруднення швидко виводяться, текстиль не потребує додаткових маніпуляціях. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи гладкість поверхні. Малюнок нанесений за допомогою нової технології Digital, свого роду це фотодрук на тканині. Малюнок виходить чітким і яскравим. Білизна стійке до дії ультрафіолету, навіть після тривалого використання, постільна збереже свою форму і яскравість фарб.

Придбати чудовий комплект постільної білизни для хлопчика, можна в нашому інтернет магазині , як оптом, так і в роздріб. Високоякісний текстиль послужить універсальним подарунком для хлопчиків і підлітків з будь-якого приводу і нагоди. Виріб підкреслить індивідуальність і буде сприяти творчому розвитку. Такий подарунок точно буде використовуватися і приносити радість своєму власникові.

Деталі товару
20694

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни сатин друкований, BV S 0040
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальна і свіже дизайнерське рішення в новому постільній білизні. Малюнок виглядає цікавим і притягує до себе увагу, зроблений у вигляді грубого полотна в приємному світло-синьому тоні, він неодмінно прикрасить...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Rosemary
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Троянди оточують вас уві сні і наяву. Вони викликають посмішку вранці, коли Ви відкриваєте очі і дарують радість і умиротворення. Досконала біла поверхня підкреслює чистоту обстановки, красиво виділяє квіткову розсип....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти