Артикул:
19410

Постільна білизна Tivolyo Home NEW PERFUME

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна Tivolyo Home NEW PERFUME від преміального турецького виробника спеціалізується на виготовленні високоякісного домашнього текстилю. Тканина виконання - сатин люкс, до складу входить 100% бавовна. Малюнок нанесений за допомогою цифрової фото друку. Дизайн постільної набору пронизаний романтичної атмосферою Франції. Біла поверхня прикрашена яскравою композицією з флаконів дорогих парфумів, квітів та моделей минулого століття. Виріб виглядає оригінально і має неповторний шарм. Комплект прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і підкреслить індивідуальність свого власника. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Постільна білизна є невідємним елементом декору спальні і здатне впливати на якість сну. Продукція має прекрасні споживчі властивості і здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Екологічно чистий натуральний склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень. Білизна повністю безпечно для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою і дітьми.

Лицьова сторона сатину гладенька і блискуча, як у натурального шовку, а зі споду шорстка на дотик. Така текстура забезпечує максимальний комфорт при використанні. Шовковисте і ніжне білизна прекрасно драпірується і не совається під час використання. Простирадла, підковдри і наволочки з сатину не мнуться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і нарядно.

Незважаючи на високу щільність тканини, вона вільно пропускає повітря і характеризується високою гігроскопічністю. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості поверхні. Матеріал не парить в жарку пору і допомагає утримати тепло в холодну. Білизна підійде для всесезонного використання. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику.

Виріб не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти підійде, як ручна, так і машинне прання. Температура води повинна становити 40-60 градусів. Сушити текстиль краще в добре распрямления вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до сонячного світла і збереже свою привабливість і якості на довгі роки активної експлуатації.

Вишукане постільна білизна стане вигідним придбанням у власний будинок. Цінова політика нашого інтернет магазину приємно порадує покупців, тут можна купити високоякісний комплект постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Слід зазначити, що текстиль послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку і такий презент точно буде використовуватися і приносити радість.

Деталі товару
19410

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN MAVI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN ASPEN євро MAVI - це оригінальний малюнок і високу якість від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект, Ви прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр...
Комплект постільної білизни Pierre Cardin Armina kirmizi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішний і екстравагантний - саме так можна описати новий комплект постільної білизни Pierre Cardin Armina kirmizi, який поповнив асортимент інтернет - магазину Sweet Home . Яскраві червоний колір і гіпсові квіти...
Комплект постільної білизни BV S 0003, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна від турецького виробника порадує Вас великими яскравими квітами і чудовою мякістю сатиновою тканини. Такий комплект постільної білизни неодмінно прикрасить Вашу спальню і наповнить її...
Постельное белье Cotton Box PLAİN KARAMEL
rating 0 відгуків
1 891,00 грн
Постільна білизна Cotton Box PLAİN KIRMIZI подарує Вам романтичний настрій, і стане приємним прикрасою вашої спальні. Тканина ранфорс має високу щільність, чудовою мякістю і стійкістю до частого прання. Сон і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти