Артикул:
20022

Постільна білизна Tivolyo Home SKATER

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 185 бали. Ваш кошик буде загальним 185 бали який можна перетворити на ваучер на 185,00 грн.

3 710,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home SKATER для підлітка від провідного турецького виробника, який користується великою популярністю на європейському ринку. До складу білизни входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Тканина виконання - сатин де люкс. Елітне постільна білизна не залишить байдужими найвибагливіших покупців. Модний дизайн припаде до смаку хлопчакам і підліткам. Малюнок нанесений за допомогою цифрового друку. Яскравий принт зображає хлопця на скейті, припаде до смаку любителям спорту і активного способу життя. Основний колір поверхні - синій. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Сон невідємна частина життя кожної людини, особливе значення він має для дітей і підлітків. Саме під час відпочинку організм відновлюється і росте. Якісна постільна білизна здатна створити комфортні умови для сну. Пропонований комплект відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання.

Сатин - це бавовняна тканина, яка володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Матеріал дуже щільний і характеризується високою зносостійкістю. На дотик поверхня дуже приємна ніжна і гладенька. Лицьова сторона має гарний шовковистим блиском. Текстиль чудово драпірується, не мнеться і не утворює складок під час використання.

Виріб не накопичує пил і статичну електрику, що сприятливо відбивається на серцево - судинної і нервової системи. Поверхня має високу гігроскопічність, матеріал здатний вбирати 1/3 вологи від власної ваги. Сплячій людині завжди буде комфортно і сухо. Завдяки повітропроникності, тіло постійно дихає, це виключає запарювання і виникнення парникового ефекту. Влітку білизна подарує легку прохолоду, а взимку допоможе зігрітися, адже сатин має функцію терморегуляції.

Текстиль простий в догляді і легко відпирається. Температура води повинна становити 40 градусів, сушити білизну рекомендовано в природних умовах в распрямления вигляді. Поверхня залишається рівною, навіть після прання, що економить час і сили домогосподарок на прасування.

Купити комплект постільної білизни Tivolyo Home SKATER для хлопчика, можна в нашому інтернет магазині за розумною ціною, як оптом, так і в роздріб. Текстиль, це прекрасний подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Білизна довгий час буде радувати свого власника приємними тактильними відчуттями і чудовим зовнішнім виглядом.

Деталі товару
20022

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC WINX HOLIDAY BLOOM
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для маленьких любителів мультфільмів Winx (Винкс) торгова марка ТАС зробила чудовий комплект дитячої постільної білизни. Мякий ранфорс, приємний колір і героїня мультфільму, зображена на весь підодіяльник, стануть...
Постельное белье Love You сатин лайт PAT 30
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам чудовий комплект постільної білизни Love You PAT 30 від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Він чудово підходить як для чоловіків, так і для жінок. Стриманий дизайн, висока...
Комплект постельного белья TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVE
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVEсоздан з ранфорса. Матеріалом для комплекту служить 100% бавовна. Щільність вироби висока. У комплект постільної білизни входить підодіяльник, наволочка і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти