Артикул:
13470

Комплект постільної білизни TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVE

Комплект постільної білизни TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVEсоздан з ранфорса. Матеріалом для комплекту служить 100% бавовна. Щільність вироби висока. У комплект постільної білизни входить підодіяльник, наволочка і простирадло на гумці. Зроблено в Туреччині. Постільна білизна ТАС можна придбати оптом і в роздріб на нашому інтернет прилавку або в магазині-складі.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Комплект підліткового постільної білизни TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVE виготовлений з високоякісного ранфорса до складу якого входить 100% бавовна. Малюнок нанесений з використанням цифрових технологій на новітньому обладнанні, набивним (друкованим) способом. Турецький виробник займає лідируюче місце за попитом на ринку текстильної промисловості. Дизайн білизни оформлений в стилі улюбленого мультсеріалу «Вінкс». Комплект виконаний у відтінках жовтого і помаранчевого кольорів, поверхня прикрашає одна з головних героїнь - фея Стелла. Простирадло на гумці, що забезпечує максимальну зручність у використанні. Комплектується в подарункову коробку, яка теж оформлена в стилі білизни.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Матеріал характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Пропоноване білизна буде вільно пропускати повітря, дозволяючи шкірі насичуватися киснем, це виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом фізіологічна рідина швидко поглинається і виводиться назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, що благотворно відбивається на всьому організмі.

Виріб красиво лягає на поверхню і не мнеться під час використання, білизна завжди буде мати свіжий вигляд. Постільна з ранфорса мяке і ніжне на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Склад не викликає алергії і подразнень, навіть на самій ніжній дитячій шкірі. Головною особливістю текстилю з ранфорса, вважається здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище. У холодну пору поверхню огорне теплом, а в спеку порадує легкої прохолодою.

Текстиль простий в побуті і легко піддається пранню. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби, температура води повинна становити 30-40 градусів. Сушити текстиль потрібно в добре провітрюваному місці або на відкритому повітрі, попередньо ретельно розпрямивши поверхню. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Матеріал характеризується високою зносостійкістю, текстиль прослужить довгі роки, зберігши свій привабливий новий вид і корисні властивості.

Яскраве постільна білизна можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Це чудовий подарунок для дівчаток з будь-якого приводу і нагоди. Модний текстиль підкреслить яскраву індивідуальність і підніме настрій своєї господині. Висока якість гарантує комфорт і зручність під час сну.

Деталі товару
13470

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE EMMA SOMEN
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Cotton Box MODE LİNE EMMA SOMEN, який безсумнівно сподобається і вашим близьким і друзям. Приємний дизайн створює відчуття затишку і комфорту. Також Вам...
TAC DIGITAL SATEN Lase
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити затишне постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Lace - подарувати неймовірно мякий і комфортний відпочинок. Розкішні візерунки на фіолетовому тлі вражають своєю красою і вишуканістю. Виконано їх натуральної...
Нещодавно переглянуто
Комплект постельного белья TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVE Комплект постельного белья TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVE
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVEсоздан з ранфорса. Матеріалом для комплекту служить 100% бавовна. Щільність вироби висока. У комплект постільної білизни входить підодіяльник, наволочка і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти