Артикул:
20010

Постільна білизна Tivolyo Home ANIKA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ANIKA від провідного турецького виробника, який славиться високою якістю, використанням новітніх технологій і модних течій в оформленні. Виріб складається з 100% бавовни, тканина виконання - сатин де люкс. Малюнок нанесений друкарським способом, це збільшує реалістичність і якість зображення. Постільна білизна виконано в пастельних відтінках сірого і бежевого кольорів. Лицьова сторона підодіяльника і дві наволочки заповнені квітковим візерунком. Пишні золоті квіти виглядають особливо ефектно на сріблястому тлі. Комплектується текстиль в подарункову упаковку з логотипом фірми.

Роль постільної білизни в створенні атмосфери тепла і домашнього затишку переоцінити дуже складно. Текстиль є обовязковим атрибутом в кожному будинку, він грає практичну і декоративну функцію. Пропонований комплект прекрасно справляється з усіма завданнями. Сатин дуже красива і міцна тканина. Їй притаманний благородний блиск шовку і корисні властивості натуральної бавовни.

На дотик білизна гладеньке і ніжне, викликає масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль прекрасно драпірується, а за рахунок шорсткою основи не ковзає під час використання. Білизна з сатину не мнеться і не деформується. Екологічно чистий склад виключає алергії і роздратування на шкірі.

Виріб не накопичує статичну електрику і пил, що позитивно впливає на серцево - судинну систему. Матеріал відмінно пропускає повітря, а це дозволяє шкірі безперешкодно дихати. Зайва волога миттєво всмоктується і виводиться на поверхню завдяки високій гігроскопічності бавовни. Текстиль подарує легку прохолоду в літню спеку і допоможе зігрітися холодною зимою.

Дотримуючись простих рекомендацій по догляду можна зберегти зовнішню привабливість комплекту на довгі роки. Прати виріб слід при температурі води 40 градусів, сушити в добре распрямления вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до механічного впливу і сонячним променям. При необхідності можна проутюжить зі зворотного боку.

Шикарний комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і перетворить ліжко в королівське ложе. Це чудовий вибір для облаштування власного будинку або в якості подарунка для близьких друзів і родичів.

Деталі товару
20010

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни TAC saten VALERON ESPERANZA червоний
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни TAC saten VALERON ESPERANZA червоний стане для Вас справжньою знахідкою. Постільна білизна TAC - це завжди висока якість від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект, Ви...
Комплект постельного белья Gelin Home  ESMA somon
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home «ESMA somon» зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин-люкс високої щільності. Спосіб забарвлення - однотонний, обробка мереживом. У комплект входить...
Постільна білизна Tac Satin Savana 1.5-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна Tac Satin Savana з мякого і міцного сатину подарує вам чудовий сон і відмінний відпочинок. Турецький виробник бренду Tac використовував тільки кращі матеріали, щоб Ви могли оцінити...
Комплект постільної білизни Love You 6-04 гобелен-євро
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни з сатину від торговельної марки Love You. Велика кількість красивих квітів і чудово підібраний відтінок роблять цей комплект постільної білизни одній з кращих покупок для Вас і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти