Артикул:
20014

Постільна білизна Tivolyo Home CORNELIA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект елітної постільної білизни Tivolyo Home CORNELIA від турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - сати де люкс. Фарбування тканини проводиться за допомогою новітніх розробок друкованим способом. Лицьова сторона підодіяльника і дві наволочки прикрашені листяним принтом з яскравими акцентами кольору фуксії. Малюнок виглядає дуже ефектно в поєднанні зі світлою поверхнею простирадла. Модний дизайн припаде до смаку самим вимогливим покупцям. Комплектується комплект в подарункову упаковку з логотипом торговельної марки.

У створенні атмосфери тепла і домашнього затишку важлива кожна дрібниця. Постільна білизна здатна вплинути на інтерєр і якість сну. Незважаючи на появу великої кількості нових видів тканин, великою популярністю продовжують користуватися комплекти з сатину. Матеріал володіє чудовими властивостями і експлуатаційними якостями. Лицьова сторона тканини ніжна і гладенька, має благородним шовковистим блиском. Зворотний бік - мяка і шорстка, що забезпечує відмінне зчеплення з будь-якою поверхнею. Білизна не сковзається і не сповзає з ліжка. Наволочки, простирадла і підковдри з сатину не мнуться, ліжко завжди буде виглядати розкішно і свіжо.

Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергічних реакцій та подразнень. Виріб рекомендовано для щоденного використання. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Що виділяється тілом фізіологічна рідина швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігається відчуття сухості і комфорту. Тіло безперешкодно дихає, виключається виникнення парникового ефекту. Білизна буде приємно використовувати як в жарку пору року, так і в холодну. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно впливає на весь організм.

Текстиль простий в побуті і не потребує додаткового догляду. Прати виріб рекомендовано при температурі води 40 градусів, сушити в природних умовах в распрямления вигляді. Білизна стійке до дії сонячних променів, зберігає первинну форму і колір, навіть після 300 машинних прань. Поверхня залишається гладкою і рівною, рідко потребує прасування, при необхідності можна проутюжить зі зворотного боку.

Купити пропонований комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це прекрасний вибір для себе і своїх близьких. Презент у вигляді елітної постільної продемонструє хороший смак і турботу свого дарувальника.

Деталі товару
20014

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D LOVE BOX
rating 0 відгуків
1 832,00 грн
Красиве обємне зображення сердечок в стилі хенд-мейд прикрашає нову постільну білизну Cotton Box FLORAL 3 D LOVE BOX KIRMIZI від турецького виробника. Постільна подарує вам незабутню мякість, адже зроблено воно з...
Комплект постільної білизни ARYA Бамбук Incolto
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни ARYA Бамбук Incolto найкраще любителям натуральних матеріалів, цінителям комфорту і затишку в домі. Комплект відмінно виконаний турецькими майстрами з бамбукового волокна,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти