Артикул:
20700

Набір в ліжко TAC Uyku seti Disney Cars baby

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ковдра - 95 х 145

Простирадло на гумці на матрац - 80 х 140

Наволочка - 35 х 45 х 2

Захист на бортик - 40 х 210

Набір в дитяче ліжечко TAC Uyku seti Disney Cars baby для юного гонщика. Турецький виробник займає лідируюче місце в даному сегменті товарів. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. В якості наповнювача використовується поліестер. Білизна блакитного кольору прикрашають машинки з улюбленого мультфільму «Тачки», де в центрі уваги головний герой Маквін. Веселі персонажі точно зацікавлять і піднімуть настрій малюкові. Малюнок захопить і буде стимулювати розвиток фантазії і мислення. Поставляється текстиль у фірмовій подарунковій упаковці.

Новонароджений малюк велику частину часу проводить в ліжечку, тут він пізнає навколишній світ, спить і відпочиває. Для забезпечення комфортних умов важливу роль відіграє якість постільної білизни. Пропонований набір виготовлений з нової бавовняної тканини, яка є поліпшеним варіантом бязі. На дотик поверхня дуже ніжна і мяка, при цьому ранфорс дуже щільна і міцна тканина, яка характеризується високою зносостійкістю. Натуральний екологічно чистий склад, є гіпоалергенним і не викликає подразнень, навіть на самій ніжній дитячій шкірі.

Пропонований комплект володіє чудовими властивостями. Поверхня прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу безперешкодно дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Матеріал відмінно вбирає вологу, при цьому зберігається відчуття сухості. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику. Білизна здатне підлаштовуватися під навколишнє середовище, взимку поверхня буде зігрівати, а влітку подарує легку прохолоду.

Текстиль простий в побуті і не вимагає додаткового догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання за допомогою миючих засобів. При дотриманні простих рекомендацій по догляду, текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свою привабливість і корисні властивості. Температура води повинна становити 30-40 градусів, перед пранням білизну краще вивернути. Сушити дуже гарне в добре распрямления вигляді при природних умовах, поверхня швидко висихає, воно стійке до дії сонячного світла. При необхідності текстиль можна проутюжить зі зворотного боку.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб за бюджетною ціною. Комплект постільної білизни - це необхідна придбання при народженні дитини та чудовий варіант подарунка для дітей друзів і родичів. Високоякісне білизна огорне ніжною турботою малюка і подарує масу приємних відчуттів.

Деталі товару
20700

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Поліестер 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC BEBEK  WINNIE TWEET BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект постільної білизни в ліжечко в приємному рожевому кольорі від турецького виробника ТАС - ідеальний варіант для спокійного і здорового сну. Веселий Вінні Пух подарує Вашим малюкам яскраві сни, а...
Love You Детский-ясли  cr 146
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Які діти не люблять цього героя? Постільна білизни для дітей з Міккі Маусом - зробити справжній подарунок малюкам. Турецький виробник текстильної промисловості використовував якісну і натуральну сатинову тканину....
Комплект в дитяче ліжечко Bella Donna
rating 0 відгуків
3 654,00 грн
Ще один чудовий комплект в дитяче ліжечко від турецької торгової марки Bella Donna. Комплект відмінно виконаний з якісного мякого бавовняного волокна, щоб Ваша дитина насолоджувався спокійним і ніжним сном. Постільна...
Комплект в дитяче ліжечко Bella Donna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект в ліжечко від турецького виробника Bella Donna має однотонний ніжно-рожевий колір і приємний зовнішній вигляд. Висока якість бавовняного волокна подарує Вашій дитині спокійний солодкий сон. Комплект...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти