Артикул:
24038

Ковдра напівшерстяне ОПШ-79/2 140 х 205

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

У всі часи вироби з вовни мали особливу цінність. Цей натуральний матеріал володіє унікальними властивостями і якостями, що робить його незамінним і широко затребуваним. Напівшерстяне ковдру ОПШ-79/2 140 х 205 допоможе зігрітися в саму непривітну холодну і вологу погоду. Ковдра подарує тепло і затишок, забезпечивши максимально комфортні умови для міцного сну.

До складу пропонованого ковдри входить натуральна шерсть - 70% і поліестер - 30%. Текстиль прекрасно справляється зі своїми основними функціями, відмінно зігріває і зберігає тепло. Виріб підійде для квартири або заміського будинку, може використовуватися, як в якості ковдри, так і пледа. Напівшерстяне ковдру володіє хорошими експлуатаційними характеристиками. Такий виріб ідеально підходить для забезпечення комфорту в закладах масового відпочинку і надання медичних послуг. Це відмінний варіант для лікарень, санаторіїв, армії.

Модель ковдри ОПШ-79/2 140 х 205 виконана в натуральних відтінках коричневого кольору. Поверхня прикрашена класичним малюнком у вигляді клітки. Домішка синтетики набагато здешевлює виріб і робить його максимально доступним. При цьому зберігається висока якість продукції і корисний вплив натуральної вовни на організм людини. Збільшується міцність виробу, підвищується термін експлуатації. Такий текстиль не вимагає делікатного догляду.

Шерсть має унікальні властивості на організм людини. Натуральний матеріал підлаштовується під навколишнє середовище і дарує тілу цілющий сухе тепло. Навіть при підвищеній вологості текстиль зберігає сухість, що особливо важливо в польових умовах для військовослужбовців. Виріб зігріє і допоможе зняти стрес і напругу з мязів. Шерсть позитивно впливає на кровообіг і зменшує біль в суглобах.

Українська торгова марка Vladi є одним з найбільших європейських виробників вовняних пледів, ковдр та інших товарів для здорового сну. Продукція відповідає найвищим світовим критеріям якості і відповідає встановленим санітарним нормам. Виробник завоював бездоганну репутацію на європейському ринку. Товари торгової марки користуються великим попитом у покупців нашого магазину.

Придбати багатофункціональний напівшерстяне ковдру ОПШ-79/2 140 х 205 можна в інтернет магазині Sweet Home. Наш магазин пропонує широкий асортимент домашнього текстилю та спеціалізується на оптових і роздрібних продажах.

напіввовняної ковдру характеризується довговічністю і невибагливістю у догляді. Ми підготували кілька рекомендацій, завдяки яким можливо потримати чистоту і свіжість вироби.

  • Можливе прання в домашніх умовах. Рекомендується вибрати дбайливий режим для пральної машини.
  • Температура води не повинна перевищувати 40 градусів .
  • Бажано використовувати неагресивні миючі засоби.
  • Сушити ковдру слід в звичайному режимі, у вертикальному або горизонтальному положенні в провітрюваному місці. Краще уникати прямих сонячних променів.

Текстиль не накопичує сторонніх запахів і має властивість самоочищення, тому прання потрібна в крайніх випадках. Зазвичай виріб досить гарненько струснути і провітрити. Попередньо вивчіть рекомендації по догляду від виробника, які вказані на етикетці.

Придбати високоякісне ковдру за доступною ціною можна в наших спеціалізованих магазинах у великих містах України. Оформити замовлення можна онлайн в будь-який зручний час в інтернет магазині Sweet Home. Наші менеджери дадуть відповідь на всі питання і допоможуть підібрати найбільш оптимальний спосіб доставки і оплати.

У нас ви знайдете найширший асортимент товарів від провідних європейських і вітчизняних виробників. Кращий текстиль допоможе створити теплу домашню атмосферу. З нашими теплими ковдрами кожен відчує домашній затишок, і захищеність не залежно від ситуації.

Деталі товару
24038

Характеристики

категорія товару
ковдри
Склад
вовна 70%, поліестер 30%
Щільність
500 г/м2
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Подушка Бамбук Bella Donna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home пропонує Вам звернути увагу на чудову бамбукову подушку від турецького виробника. Завдяки складу з 100% бамбукового волокна подушка має легку вагу і середню жорсткість. Чохол з бавовни...
Ковдра Магія снів дитяче з подушкою 45 * 45 наповнювач холофайбер, тканину полікотон
rating 0 відгуків
287,00 грн
Мяке ковдру з подушкою подарує тепло і стане незамінним в холодну пору року. Прикрашено яскравими малюнками, воно створить чудовий настрій. Наповнювач з холлофайбер, дуже міцний і абсолютно безпечний, волога не...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти