Артикул:
24026

Ковдра напівшерстяне ОПШ-49 140 х 205

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Сон надзвичайно важливий для здоровя кожної людини. Для створення сприятливих умов для відпочинку, важливо підібрати якісні спальне приладдя. Вже протягом багатьох років напівшерстяні ковдри займають лідируюче місце за попитом. Це універсальний текстиль з прекрасними експлуатаційними та лікувальними властивостями. Чудове напівшерстяне ковдру ОПШ-49 140 х 205 огорне теплом і подарує домашній комфорт в будь-якій ситуації. Ковдра виконана за стандартами виробів, які призначені для використання в армії.

До складу пропонованого ковдри входить натуральна шерсть - 50%, поліестер - 30%, пан - 20%. Текстиль прекрасно справляється зі своїми основними функціями, відмінно зігріває і зберігає тепло. Виріб прекрасно підійде для квартири або заміського будинку, може використовуватися, як в якості ковдри, так і пледа. Напівшерстяне ковдру володіє хорошими експлуатаційними характеристиками. Такий виріб ідеально підходить для забезпечення комфорту в закладах масового відпочинку і надання медичних послуг. Це відмінний варіант для лікарень, санаторіїв, армії.

Модель ковдри ОПШ-49 140 х 205 виконана в синьо - сірому кольорі. Малюнок у вигляді клітки буде актуальний в будь-якому інтерєрі і в усі часи. Домішка синтетики набагато здешевлює виріб і робить його максимально доступним. При цьому зберігається висока якість продукції, і корисний вплив натуральної вовни на організм людини. Збільшується міцність виробу, підвищується термін експлуатації. Такий текстиль не вимагає делікатного догляду.

Шерсть має унікальні властивості на організм людини. Натуральний матеріал підлаштовується під навколишнє середовище і дарує тілу цілющий сухе тепло. Навіть при підвищеній вологості текстиль зберігає сухість, що особливо важливо в польових умовах для військовослужбовців. Виріб зігріє і допоможе зняти стрес і напругу з мязів. Шерсть позитивно впливає на кровообіг і зменшує біль в суглобах.

Українська торгова марка Vladi є одним з найбільших європейських виробників вовняних пледів, ковдр та інших товарів для здорового сну. Продукція відповідає найвищим світовим критеріям якості і відповідає встановленим санітарним нормам. Виробник завоював бездоганну репутацію на європейському ринку. Товари торгової марки користуються великим попитом у покупців нашого магазину.

Придбати багатофункціональний напівшерстяне ковдру ОПШ-49 140 х 205 можна в інтернет магазині Sweet Home. Наш магазин пропонує широкий асортимент домашнього текстилю та спеціалізується на оптових і роздрібних продажах.

напіввовняної ковдру характеризується довговічністю і невибагливістю у догляді. Ми підготували кілька рекомендацій, завдяки яким можливо потримати чистоту і свіжість вироби.

  • Температура води не повинна перевищувати 40 градусів.
  • Бажано використовувати неагресивні миючі засоби.
  • Можливе прання в домашніх умовах. Рекомендується вибрати дбайливий режим для пральної машини.
  • Сушити ковдру слід в звичайному режимі, в вертикальному або горизонтальному положенні в провітрюваному місці. Краще уникати прямих сонячних променів.

Текстиль не накопичує сторонніх запахів і має властивість самоочищення, тому прання потрібна в крайніх випадках. Зазвичай виріб досить гарненько струснути і провітрити. Попередньо вивчіть рекомендації по догляду від виробника, які вказані на етикетці.

Менеджери нашого інтернет - магазину Sweet Home завжди допоможуть з вибором моделі і розяснять інформацію про способи оплати та доставки. Робити покупки онлайн зручно і безпечно. Оформити замовлення можна в будь-який зручний час, не виходячи з дому.

Якісне напівшерстяне ковдру, є незамінним в побуті, і в нагоді в кожній родині. Подаруйте собі та своїм близьким тепло і затишок.

Деталі товару
24026

Характеристики

категорія товару
ковдри
Склад
вовна 50% поліестер 30% ПАН 20%
Щільність
500 г/м2
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
odeyalo-tivolyo-home-bamboo
rating 0 відгуків
5 955,00 грн
Тепла ковдра TIVOLYO HOME Bamboo з наповнювачем з бамбукового волокна зроблено відомим турецьким виробником для Вашої теплої і комфортної зими. Ковдра зроблено якісно з екологічно чистих матеріалів. Подарункова...
Стул раскладной Teom JOJO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам мякий і зручний розкладний стілець від турецького виробника. Модель поєднує в собі невелику вагу, красиві дизайн і максимальну зручність, також ви легко можете брати його в будь-яку поїздку. Яскрава...
odeyalo-penelope-gold-155-215
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пухова ковдру Penelope Gold від відомої торгової марки і виробника подарує Вам своє тепло в будь-який час року і зігріє в найхолоднішу ніч. Натуральний гусячий пух, якісний чохол з тика і турецьке якість...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти