Артикул:
14703

Плед Tivolyo Home Soft Pastel мікрофібра

Пропонуємо Вам мякий білий плед Tivolyo Home Soft Pastel від відомого турецького виробника, зроблений з мікрофібри високої якості. Під таким пледом Ви завжди зможете насолодитися теплом і комфортом при перегляді улюбленого фільму або дружній бесіді. Подарункова упаковка. Купити плед Tivolyo Home оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 94 бали. Ваш кошик буде загальним 94 бали який можна перетворити на ваучер на 94,00 грн.

1 880,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 200 х 220

Кольори в асортименті.

Плед - це, перш за все, той виріб, який асоціюється з теплом і домашнім затишком. Текстиль від провідного турецького виробника характеризується високою якістю і відповідністю нормам безпеки. Плед Tivolyo Home Soft Pastel з мікрофібри володіє дивно мякою і ніжною поверхнею. Виріб практично невагоме і не чинить тиску на тіло. Поверхня текстурная білого кольору. Текстиль гармонійно доповнить будь-який інтерєр. Поставляється в подарунковій упаковці з логотипом фірми.

Виріб має прекрасні експлуатаційними властивостями і якостями. Склад не викликає алергії, і не впливає на органи дихання. Поверхня не залишає подразнень навіть на самій ніжній дитячій шкірі. Мікрофібра має високу гігроскопічність, при цьому волога не проникає в саму структуру волокон. Саме завдяки таким унікальним властивостям плед здатна підтримувати оптимальний температурний баланс. Виріб не парить, навіть якщо сховатися їм влітку і прекрасно зігріває в холодні зимовий вечора. Компактний текстиль зручно зберігати і брати з собою на дачу або в поїздку, можна використовувати в якості килимка для гри з дитиною. Привабливий дизайн дозволяє використовувати плед в якості декоративного покривала для крісла або дивана.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду, підтримувати чистоту і гігієнічність легко і просто. Плед можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби і кондиціонер. Текстиль моментально сохне і не боїться впливу сонячних променів. Поверхня не мнеться і чудово зберігає свою форму і яскравість кольору. До синтетиці байдужі шкідливі комахи і кліщі, матеріал не вбирає сторонні запахи. Навіть після тривалого зберігання в шафі плед буде виглядати свіжо.

Шикарний плед преміум класу можна купити оптом і в роздріб в нашому магазині. Текстиль стане справжньою знахідкою і порадує всіх членів сімї. Придбання є вигідним капіталовкладенням, адже виріб прослужить довгі роки і не скоро зажадає своєї заміни. Слід зазначити, що плед це універсальний подарунок для родичів і друзів. Текстиль в нагоді в кожному побуті, його можна піднести, як чоловікам, так і жінкам. Це відмінний подарунок на День народження, Новий рік, Новосілля і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
14703

Характеристики

категорія товару
пледи
Тканина
мікрофібра
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
рельєфний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Далі ARYA Гулістан
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити відмінний акриловий плед від турецького виробника - додати яскраву і красиву деталь в інтерєр Вашої спальні. Великі світлі квіти на темному тлі вражають своєю реалістичністю. Чудова якість виконання і...
pled-mikrofibra-tivolyo-home-favo
rating 0 відгуків
1 801,00 грн
Мякий плед мікрофібра Tivolyo Home Favo зроблений турецьким виробником для вашого комфорту і затишку. Плед має розмір 200х220 см, зроблений з якісної мікрофібри, яка дозволить вам зігрітися в будь-прохолодну пору....
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Pera lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
До вашої уваги ми раді запропонувати якісну постільну білизну турецького виробництва, зроблене з сатину і доповнене акриловим пледом. Приємна колірна гамма і цікавий малюнок дозволять Вам легко прикрасити ліжко і...
Нещодавно переглянуто
pled-tivolyo-home-soft-pastel-mikrofibra pled-tivolyo-home-soft-pastel-mikrofibra
rating 0 відгуків
1 880,00 грн
Пропонуємо Вам мякий білий плед Tivolyo Home Soft Pastel від відомого турецького виробника, зроблений з мікрофібри високої якості. Під таким пледом Ви завжди зможете насолодитися теплом і комфортом при перегляді...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти