Артикул:
21683

Плед TAC battanye 220 * 240 капучино

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед TAC battanye 220 * 240 cappuccino від відомого турецького виробника і найбільшої фабрики ТАС, стане гарним і оригінальною прикрасою вашої спальні і подарує комфортний сон і тіло.

Цей плед безумовно заслуговує на вашу увагу і місце у вашому будинку, так як зроблений він з мякої тканини акрил. Акрил має високу щільність тканини, особлива технологія виробництва надає йому схожості з дрібними плотнопрілегающімі щетинками вовни, при цьому він стійкий до зминання і частого прання. Тому пледи і покривала на основі акрилової тканини, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

Турецька фабрика TAC відома по всій Європі і Україні, своєю високою якістю і найкращим домашнім текстилем, особливо спальними комплектами, рушниками і покривалами на ліжко. На виробництві акрилових пледів використовуються якісні та безпечні матеріали, і кращі технології. Дана серія пледів цікава серед інших аналогів, своїм простим дизайном і красивим тисненим малюнком і палітрою кольорів.

Купити плед TAC battanye 220 * 240 cappuccino, Ви можете як оптом, так і в роздріб за доступною ціною з доставкою по всій Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди кращі моделі покривал, пледів і постільної білизни, а також зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди зможемо запропонувати відмінний турецька текстиль для дому від найпопулярніших і відомих брендів і торгових марок.

Модель постільної білизни Плед TAC battanye 220 * 240 cappuccino представлена в нашому каталозі в одному розмірі 220 * 240 см, що підходить для великої євро ліжка з високим або низьким матрацом.

Рекомендації від виробника по догляду за пледом з акрилової тканини, вказані на етикетці. Доглядати за акриловими пледами дуже легко і просто, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати пледи з акрилу або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити акрилові пледи бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні пледи не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.
  • Зберігати плед рекомендуємо в упаковці від виробника, або в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити акриловий плед TAC battanye 220 * 240 cappuccino можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині, в будь-якій точці України.

Інтернет-магазин Sweet Home продає текстиль для дому більше 10 років. Ми пропонуємо найкращі продукти з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. Тут Ви завжди зможете придбати подушки, ковдри, рушники, набори, покривала і пледи високої якості.

Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, підтвердять наявність товару, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію. Доставка здійснюється в будь-яке місто України, наступними транспортними компаніями: Нова Пошта, Делівері та Інтайм. В середньому терміни доставки займають від 2 до 3 днів.

Деталі товару
21683

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
акрил-100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
рельєфний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Love You двосторонній
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Такий плед Ви ще не бачили! Чудовий акриловий довгий ворс, леопардовий забарвлення і відмінну якість, все це поєднується в чудовому пледі від торгової марки Love You. Плед легкий, незважаючи на свої розміри, Вам буде...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти