Артикул:
19978

Плед вязаний Aren 220 * 240

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 69 бали. Ваш кошик буде загальним 69 бали який можна перетворити на ваучер на 69,00 грн.

1 396,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 6
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед вязаний Aren 220 * 240 від відомої турецької торгової марки домашнього текстилю, яка полюбилася споживачами у себе на батьківщині і далеко за її межами. Текстиль виготовлений відповідно до високих стандартів європейської якості і безпеки. До складу входить 100% високоякісний акрил, тканина виконання - пряжа з текстурованою поверхнею, у вигляді великих кісок і клітини. В асортименті широкий вибір відтінків і кольорів, серед яких оливковий, фіолетовий, айворі, коричневий, сірий і інші. Продається текстиль в красивій презентабельною упаковці з картону від виробника.

Плед - це незамінна в побуті річ, яка виконує безліч функцій. У плед можна укутати прохолодним ввечері за чашкою чаю, його можна використовувати в якості ковдри або зовнішнього декору для ліжка або дивана. Компактні розміри і легкість дозволяють брати виріб з собою в дорогу або на природу. Великою популярністю користуються акрилові пледи. Цей синтетичний матеріал за своїми властивостями дуже нагадує натуральну шерсть, проте набагато доступніше і має ряд переваг.

Ажурна мяка поверхня пледа не викликає алергію і подразнень на шкірі. Підходить для щоденного використання людям з чутливою шкірою і дітям. Текстиль добре зігріває і утримує тепло, при цьому вязана структура матеріалу безперешкодно пропускає повітря, що виключає перегрів. Особливо актуально це при використанні дітьми, адже у них ще не сформована до кінця терморегулююча функція організму. Синтетичне волокно не схильне атаці молі та інших комах, йому не потрібні провітрювання і особливі умови для зберігання.

Текстиль можна прати в домашніх умови, дотримуючись простих правил догляду. Для прання краще вибрати дбайливий режим, температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Перевагу слід віддати неагресивним миючим засобам і використовувати ополіскувач. Сушити виріб рекомендується в распрямления вигляді в природних умовах. Гарячі поверхні, такі як батарея, можуть негативно позначитися на акрилової пряжі. Матеріал відрізняється міцністю і довговічністю, плед залишиться таким же привабливим, навіть після багаторазового прання.

Придбати такий виріб можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це вигідне капіталовкладення і чудова обновка в свій будинок. Слід сказати, що високоякісний текстиль послужить універсальним подарунком, який можна піднести за будь-що. Такий презент завжди актуальний і затребуваний, обовязково стане в нагоді і стане улюбленою річчю в домі, яка буде нагадувати про турботу і бездоганний смак свого дарувальника.

Деталі товару
19978

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
акрил-100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi Cappuccino 140 * 200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть...
Плед Шарм 140 х 200
rating 0 відгуків
554,00 грн
Купити теплий плед Vladi Шарм - подарувати комфортний відпочинок Вам і Вашим близьким. Виконаний з натуральної 100% овечої вовни, зберігає тепло, відмінно пропускає повітря, не електризується. Вовняний плед зігріє Вас...
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Magnolia kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни зроблений з яскравого сатину в приємному рожевому кольорі прикрасить вашу ліжко і подарує приємний сон і відпочинок. Постільна доповнено мяким пледом прикрашеним великими квітами,...
copy of Плед  Vladi Неаполь (Dolce Vita) 140*200
rating 0 відгуків
646,00 грн
Купити вовняний плед української фабрики Vladi - чудове рішення для Вас і Вашого будинку. Теплий, мякий, зроблений з вовни мериноса 70%, поліестеру 30%, він стане для Вас найнеобхіднішим предметом в холодні зимові...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти