Артикул:
20286

Жіночий бюстгалтер X-LADY art.828

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жіночий бюстгальтер X-LADY art.828 складається з натуральної бавовни 90% і еластану 10%. Колір вироби - чорний. Відомий турецький виробник відповідально стежить за якістю продукції, що випускається, вона повністю безпечна, не викликає алергії і подразнень на шкірі. Пропонована модель підійде для невеликого і середнього розміру грудей. Бретелі сходяться на хрест в області лопаток, забезпечуючи правильний розподіл ваги і прибираючи навантаження зі спини. Плоскі шви і відсутність застібок дарують максимальну зручність. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

У гардеробі кожної жінки знайдеться не мала кількість нижньої білизни. Саме від цієї деталі жіночого одягу залежить хороше самопочуття, впевненість і краса будь-якого жіночого образу. Пропонована модель відрізняється універсальністю і практичністю. Мінімалістичний дизайн і відсутність застібок забезпечують максимальний комфорт в повсякденності.

Натуральний склад виробу виключає появу подразнень і алергічних реакцій. Білизна дуже мяке і ніжне, прекрасно лягає і подарує тілу максимум приємних тактильних відчуттів. Текстиль добре пропускає повітря і забезпечує правильний теплообмін. Тіло не буде паритися і відчувати дискомфорт. Зайва волога швидко вбирається і відводиться на поверхню, особливо важливо це при активному час проводження і занятті спортом. Матеріал має функцію терморегуляції, в бюстгальтері буде комфортно і холодною зимою і жарким літом. Виріб не накопичує статичну електрику і володіє чудовими гігієнічними властивостями.

Невелике додавання синтетики покращує естетичний вигляд білизни, надає хорошу еластичність, що дозволяє надійно підтримувати груди і створює гарний жіночий силует. Еластан підвищує зносостійкість і збільшує міцність виробу.

Білизна не вимагає спеціального догляду і переносить часті машинні прання без шкоди для зовнішнього вигляду і зберігає чудові властивості. Текстиль стійкий до сонячного світла, і швидко сохне в природних умовах. Зберігає свою форму і колір протягом довгого часу.

Купити універсальне і дуже зручна білизна, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Пропонована модель підійде для щоденного використання, в бюстгальтері можна займатися спортом і навіть спати, так як воно не тисне і не впивається в шкіру. Це прекрасний вибір для себе, вигідне капіталовкладення, так як високоякісне білизна прослужить довгий час. Також може стати подарунком для близької людини.

Деталі товару
20286

Характеристики

склад тканини
Бавовна 90%, еластан 10%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти