Артикул:
21874

Простирадло махрова на резинці Karna

на спальному місці 140 * 200

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

на спальне місце 140 * 200

Простирадло махрова на резинці Karna від лідируючого турецького виробника з бездоганною репутацією на європейському ринку. Текстиль відповідає санітарним нормам і найвищим критеріям якості. До складу виробу входить бавовна - 80% і поліестер - 20%. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Модель представлена в насичених кольорах, серед яких модний бордовий і синій. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Простирадла на гумці зявилися в кінці минулого століття і стали просто порятунком для мільйонів людей, які люблять повертатися уві сні. Текстиль спростив життя і зробив сон максимально комфортним. По краях вироби вшита еластична гумка, яка надійно фіксує простирадло. Це гарантує, що текстиль залишиться на своєму місці, як би активно людина не перевертався уві сні.

Махра - це ворсиста тканина, петельки якої отримують шляхом витягування з нитки основи. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога буде швидко вбиратися і виводитися назовні, при цьому зберігається відчуття сухості поверхні. Білизна не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Поверхня виробу мяка і ніжна подарує масу приємних тактильних відчуттів. Це багатофункціональний текстиль, який створює ідеально рівну і комфортну поверхню для сну.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Махрова тканина характеризується міцністю і довговічністю, навіть після 300 прань виріб збереже свою привабливість і корисні властивості. Білизну можна прати вручну і за допомогою машинного прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів. Бажано використовувати мякі миючі засоби. Сушити текстиль варто при природних умовах в распрямления вигляді. При сушінні варто уникати гарячих поверхонь, таких як батарея, вони можуть примяти численні петельки і поверхня втратить свою мякість.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступною ціні. Махрова простирадло зробить побут більш затишним і зручним. Текстиль в нагоді в кожному будинку і послужить прекрасним варіантом подарунка для друзів і родичів. Виріб характеризується своєю універсальністю його можна піднести як чоловікам, так і жінкам будь-якого віку з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
21874

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
наволочки
70 * 70
склад тканини
бавовна 80%; поліестер 20%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
442,00 грн
Якісний наматрацник Freecoton Alez від турецького виробника зроблений з бязевих тканини на основі бавовняного волокна високої якості. Такий наматрацник захистить матрац від будь-яких забруднень, також він легко...
namatrasnik-tac-alez-cotton-160-200
rating 0 відгуків
4 328,00 грн
Наматрацник Tac alez Cotton від відомого турецького виробника зроблений з мякої сатиновою тканини з використанням 100% бавовни, укріплений стьобані швами і доповнений щільними резинками. Такий наматрацник захистить...
437,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі мяку і якісну махрову простирадло на гумці з двома наволочками від відомого турецького виробника. Зроблена простирадло з махрової тканини на основі бавовни з додаванням поліестеру, що робить її...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти