Артикул:
22840

Набір рушників Tivolyo Home ROSELAND LUX 3-ka

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 157 бали. Ваш кошик буде загальним 157 бали який можна перетворити на ваучер на 157,00 грн.

3 147,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудовий набір рушників Tivolyo Home ROSELAND LUX 3-ka, від відомого турецького виробника. Вироби представлені в красивій пастельній забарвленням і виконані з двосторонньої махри, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт після ванною або душу.

Турецький виробник і фабрика Tivolyo Home спеціалізується на виготовленні постільної білизни, покривал, махрових виробів і іншого текстилю для дому, протягом тривалого часу. Рушники і текстиль для кухні, даного виробництва, відомі по всій Туреччині і Європі. Завдяки високій якості, красивому зовнішньому вигляду, довговічності і застосування натуральної бавовни в складі. Кожне рушник від цієї відомої турецької фабрики подарує Вам мякість і чудові відчуття після водних процедур. Дані моделі зроблені з двосторонньої махри на основі натуральної бавовни, що дозволяє швидко вбирати вологу, завдяки довжині і щільності петельок.

В набір входить: банний рушник 75 х 150 см, лицьове 50 х 100 см і для рук 30 х 50 см, а також ароматичний спрей, обємом 400 мл. Кожне рушник прикрашено красивою вишивкою і широким кантом, що також легко прикрасить і доповнить інтерєр вашої ванної кімнати. Зручний розмір і невелика вага цього махрового рушника дозволить Вам брати його в будь-яку поїздку. Зроблене з натуральної бавовни, рушник швидко сохне, що забезпечує швидке вивітрювання вологи завдяки структурі тканини.

Купити набір рушників Tivolyo Home ROSELAND LUX 3-ka, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні, ванній і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Бавовняні рушники не бояться частого прання, і доглядати за ними дуже легко і просто, так як такі вироби не вимагають особливих умов. Ось основні рекомендації від виробника:

  • Прати рушники з натуральних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини , а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і іншої хімії.
  • Прати рушники бажано окремо від інших речей, щоб уникнути пошкодження і фарбування. Віджимання на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити рушник бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить махрові вироби не обовязково. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати найкращі махрові вироби для вашого будинку. Купити цей набір рушників Tivolyo Home ROSELAND LUX можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від самих відомих турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
22840

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор полотенец Vevien 3 штуки 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для наших покупців ми раді надати кращий текстиль, і цей набір з трьох чудових банних рушників одне з кращих пропозицій. Зроблені турецьким виробником з бавовняної тканини вони швидко вберуть вологу з шкіри,...
набор Gulcan 3-ка  ( 2 л + б )
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний набір махрових рушників в подарунковій упаковці від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякої двосторонньої махрової тканини на основі турецького бавовни, що подарує вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти