Артикул:
19587

Набір рушників Tivolyo Home ANEMON

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 145 бали. Ваш кошик буде загальним 145 бали який можна перетворити на ваучер на 145,00 грн.

2 905,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір з трьох рушників - 75 х 150 х 1

50 х 100 х 1

30 х 50 х 1

Набір рушників Tivolyo Home ANEMON - це елітний текстиль від лідируючого турецького виробника, який отримав більшу популярність на європейському ринку. Продукція відповідає високим стандартам якості і відповідає міжнародним санітарним нормам. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - двостороння петельчатого махра високої щільності. Білосніжні рушники прикрашені широким кантом з вишивкою, виконана квіткова композиція синіми нитками. Обрамлення доповнюється горизонтальної синьою лінією, що надає виробу особливий шарм. Комплектується в подарункову упаковку з логотипом фірми.

Рушник є найпоширенішим видом домашнього текстилю. Ми користуємося рушником протягом усього дня. Пропонований набір чудово справляється зі своєю основною функцією і має прекрасний зовнішній вигляд, який здатний підняти настрій і прикрасити будинок. Махра - це ворсиста тканина, численні петельки отримують шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Структура тканини досить пухка, але при цьому вона дуже міцна і довговічна. На дотик поверхня мякенька і пухнаста, нагадує ніжне хмарка, в яке так і хочеться зануритися.

Текстиль прекрасно вбирає вологу і миттєво осушує шкіру. Висока гігроскопічність один з важливих показників при виборі рушники. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює мікроциркуляцію крові, покращує її загальний стан. Тканина вільно пропускає повітря, завдяки чому, виріб досить швидко сохне в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Текстиль не накопичує статичну електрику. Петельки створюють повітряний прошарок між матеріалом і шкірою, в таке рушник приємно закутатися, воно допоможе зігрітися і не допустить перегріву. Натуральний екологічно чистий склад не викликає подразнень і алергії, це особливо важливо, адже виріб має прямий контакт з особливо чутливою распаренной шкірою.

Виріб не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання . Текстиль стійкий до високих температур і впливу ультрафіолетових променів. Сушити махрові вироби потрібно в розпрямленому вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти петельки, і виріб втратить свою пухнастість і ніжність.

Купити розкішний набір рушників можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Такий текстиль порадує всіх без винятку. Це прекрасний вибір в власний будинок і чудовий варіант подарунка для друзів і родичів.

Деталі товару
19587

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-polotenec-tivolyo-home-diamond-2-ka
rating 0 відгуків
2 245,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі красивий набір рушників Tivolyo Home Diamond 2-ка від відомого турецького виробника. Рушники зроблені з мякого бавовни і прикрашені ніжним мереживним кантом. Двостороння махра приємна до тіла...
набор Two Dolphins bukle 2-ка (л+б)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити рушник з відмінною якістю і ціною? Тоді зверніть увагу на набір рушників Two Dolphins bukle, в який ходить лицьове і банний рушник. Вони виготовлені відомим виробником текстильної промисловості з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти