Артикул:
19353

Набір рушників Tivolyo Home CHERISH

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір з трьох рушників: 75 х 150 х 1

50 х 100 х 1

30 х 50 х 1

Ароматизатор - 400 мл

Набір рушників Tivolyo Home CHERISH від провідного турецького виробника виготовлений з високоякісного 100% бавовни. Поверхня махрова двостороння. Білосніжні рушники прикрашені красивим кантиком із зображенням ніжно - рожевих квіток троянд, додаткової родзинкою служать стрази. Текстиль виглядає багато і розкішно, він прекрасно впишеться в інтерєр будь-якого стилю. Елітний набір підкреслить статус і вишуканий смак свого володаря. Комплектується в фірмову подарункову упаковку з логотипом.

Класичні махрові рушники з бавовни не втрачають своєї актуальності і користуються великим попитом у споживачів. Матеріал володіє прекрасними властивостями і якостями. Махра - це ворсиста тканина, що складається з численних петельок, які витягують з слабо натягнутої нитки основи. Використовувані натуральні і екологічно чисті матеріали не викликають подразнень і алергічних реакцій. Це дуже важливий показник, адже рушник має прямий контакт з распаренной шкірою. Виріб відповідає високим стандартам якості і безпеки.

Бавовняна рушник славиться своєю високою здатністю поглинати рідину. Численні петельки швидко абсорбують вологу і осушують шкіру, здійснюючи при цьому легкий масаж. Пухка структура тканини забезпечує вільну вентиляцію, виріб досить швидко сохне в природних умовах. Це перешкоджає появі неприємного запаху і розмноженню шкідливих мікроорганізмів, цвілі і грибків.

Текстиль дуже мякий і приємний на дотик. Петельки створюють повітряний прошарок між шкірою і тканиною, це дозволяє підтримувати оптимально комфортний тепловий баланс. Рушник чудово зігріє після водних процедур і не буде при цьому парити.

Виріб відрізняється зносостійкістю і довговічністю, махрова поверхню здатна витримати до 300 прань, зберігши свої зовнішні та фізичні показники. Текстиль чудово переносить високі температури і вплив ультрафіолету. Рекомендується прати окремо від темних речей. Сушити дуже гарне в добре распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти петельки, і поверхня стане менш пухнастою і мякою.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб за справедливою ціною, в нашому інтернет магазині. Набір з трьох рушників стане прекрасним придбанням в власний будинок. Виріб прикрасить побут і подарує масу приємних емоцій. Елітний комплект текстилю послужить дивним подарунком для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди. Це універсальний подарунок, який завжди буде затребуваний і актуальний.

Деталі товару
19353

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
стрази
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Ceylins 2-ка (б+л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий набір рушників Ceylins sakura в подарунковій упаковці - прикрасити ванну кімнату приємними кольорами і візерунками сакури. У набір входить лицьове і банний рушник турецького виробництва. Мяка...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти