Артикул:
19354

Набір рушників Tivolyo Home NERO

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 153 бали. Ваш кошик буде загальним 153 бали який можна перетворити на ваучер на 153,00 грн.

3 071,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір з трьох рушників: 75 х 150 х 1

50 х 100 х 1

30 х 50 х 1

Ароматизатор - 400 мл

Набір рушників Tivolyo Home NERO від провідного турецького виробника високоякісних товарів для будинку. До складу виробу входить 100% егейський бавовна. Поверхня - махрова, двостороння, високої щільності. Білосніжні рушники прикрашені вишуканим атласним бортиком із зображенням червоних квітів і логотипом з страз. У набір входить три рушники та ароматизатор з вишуканим квітковим запахом. Набір дбайливо упакований в презентабельну фірмову коробку.

Чудові рушники Tivolyo Home NERO прекрасно справляються зі своїми головними завданнями, і крім цього піднімуть настрій і порадують око своїм шикарним виглядом. Сяючі білі вироби прекрасно впишуться в будь-який інтерєр, освіживши і прикрасивши його. Продукція відповідає міжнародним стандартам високої якості і санітарним нормам.

Махра - це натуральна ворсиста тканина, яка має прекрасні властивості. Пориста структура чудово пропускає повітря, завдяки чому, виріб швидко сохне, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів, цвілі і грибків, які в свою чергу провокують появу неприємного затхлого запаху. Одним з головних достоїнств, є висока гігроскопічність, численні петельки миттєво абсорбують рідину, шкіра стає сухою, при цьому відбувається легкий масаж.

Поверхня дуже мякенька і пухнаста, по ній так і хочеться провести рукою знову і знову. Текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі, виріб рекомендовано для щоденного використання. Повсякденні водні процедури стануть набагато приємніше і комфортніше з пропонованими рушниками. Махра чудово підтримує тепловий баланс, виріб швидко зігріє і подарує справжній затишок.

Виріб відрізняється високою зносостійкістю і здатне перенести до 300 машинних прань, зберігши свій первісний зовнішній вигляд і властивості. Сушити текстиль слід в распрямления вигляді при природних умовах, в добре провітрюваному місці. Бажано уникати прямих джерел тепла і гарячої поверхні, таких як батареї або праска, вони можуть примяти петельки, і поверхня втратить ніжність і пухнастість.

Елітний набір махрових рушників можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за прийнятною ціною. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр і стане вигідним капіталовкладенням. Це чудовий універсальний подарунок для близьких друзів і родичів, і просто знайомих. Рушник, це завжди потрібний і актуальний текстиль в кожному будинку.

Деталі товару
19354

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
стрази
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Набор полотенец Tivolyo Home NERO
rating 10
Отличные наборы, брала для гостевой комнаты. Полотенца мягкие и натуральные.
6 інших товарів в цій категорії:
набор Hisena kadife 2 халата + 4  полотенца
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Унікальний набір Hisena kadife складається з двох халатів: чоловічого і жіночого і чотирьох рушників, по парі для кожного. Велюрові халати і махрові рушники зручно купити для Ваших гостей або в подарунок. Вироби...
Набор для сауны Freecoton бамбуковый мужской
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чоловічий набір для сауни Freecoton з рушниками з бамбукового волокна чудовий в якості подарунка друзям або близьким людям. Турецький виробник подбав про високу якість, такий набір буде служити довго своєму...
набор Sokuceler 3-ка (б+л+ноги)
rating 0 відгуків
665,00 грн
Купити гарний набір рушників Sokuceler від турецького виробника - створити затишну, позитивну обстановку у ванній кімнаті. Рушники зроблені з натуральної бавовни високої якості, мякі, пухнасті, відмінно вбирають...
п-це в кор. Julie Поздравляю 50*90 1шт.
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити махровий рушник Julie з красивою вишивкою від турецького виробника - показати свою турботу і любов близьких. Різні кольори і високу якість виконання припадуть до смаку самому вимогливому покупцеві. Зроблено з...
nabor-polotenec-philippus-new-york-bannoe-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір Philippus 2-ка NEW YORK стане хорошим подарунком для вас і ваших близьких. Велике банний рушник і середнє лицьове рушники зроблені з якісної бавовняної махорки і прикрашені цікавою вишивкою. Двостороння махра...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти