Артикул:
22249

Простирадло махрова Gulcan natural 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Gulcan natural 200 * 220 з 100% натуральної бавовни вищого сорту, виготовлена за останніми технологіями, відповідає європейським стандартам безпеки і високої якості. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Поверхня жаккардовая, прикрашена рельєфом у вигляді квітів і геометричних фігур. В асортименті вироби різноманітних квітів, все мякого ніжного оттенка- мятний, персиковий, ліловий і інші. Текстиль буде чудово справлятися не тільки зі своїм прямим призначення, але і нести естетичне навантаження, чудово виконуючи декоративну функцію. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і стане його яскравим доповненням. Продається простирадло в подарунковій упаковці від виробника.

Махра - це ворсиста тканина, що складається з численних петельок, які отримують шляхом витягування з ниток слабо натягнутою основи. Матеріал має низку дивовижних якостей, завдяки чому, придбав любов і довіру споживачів. Простирадло з махорки відрізняється своєю універсальністю, вона обовязково стане в нагоді в кожному будинку. Пухнаста, мяка поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій. Виріб рекомендовано для щоденного використання людьми з чутливою шкірою і дітьми.

Для матеріалу характерна висока гігроскопічність і повітропроникність. Завдяки цьому, простирадло швидко абсорбує вологу і виводить її назовні, не завдаючи будь-якого дискомфорту під час користування. Численні петельки дарують тепло і відчуття сухості. Поверхня не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі. Текстиль ідеально підійде в якості постільної білизни або легкого літнього ковдри, або послужить в ролі декоративного покривала.

Виріб прекрасно піддається прання і відрізняється високою зносостійкістю, і міцністю. Легко переносить високі температури, стійке до дії ультрафіолету і механічного впливу. Сушити білизну слід в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть примяти і деформувати петельки, тоді вона може втратити свою ніжність і шовковистість.

Придбати чудову махрову простирадло для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Високоякісний текстиль - це вигідне капіталовкладення і хороший подарунок для друзів і близьких.

Деталі товару
22249

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
п-це Nazetin bukle
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Махрові рушники Nazenin bukle в приглушених тонах відмінно будуть дивитися в стриманому інтерєрі ванної кімнати або кухні. Двостороння махра має чудову властивість миттєво вбирати вологу. Рушники оброблені...
Полотенце Babutcilar jakar 70*140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам великий банний рушник з мякої бавовняної тканини, зроблене турецьким виробником, з кращих матеріалів і на високому рівні якості. Двостороння махрова тканина добре вбирає воду, зберігає свою...
polotence-duygu-demet-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рушник Duygu Demet зроблено турецьким виробником з мякою двосторонньої махри на основі 100% натурального бавовняного волокна. Рушник зроблено дуже якісно, має високу щільність махорки, добре вбирає вологу і...
набор Hisena kadife 2 халата + 4  полотенца
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Унікальний набір Hisena kadife складається з двох халатів: чоловічого і жіночого і чотирьох рушників, по парі для кожного. Велюрові халати і махрові рушники зручно купити для Ваших гостей або в подарунок. Вироби...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти