Артикул:
22090

Рушник Kayaoglu 50 * 90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 6.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Kayaoglu 50 * 90 , від провідного турецького виробника домашнього текстилю, виготовлено відповідно до високих стандартів європейської якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - велюр махра. Комплектується текстиль в фірмову подарункову коробку по 6 штук. Моделі виконані виключно в пастельних тонах, з вишивкою в тон виробу. Головною прикрасою кожного рушники з набору, є східний візерунок вишитий нитками з блиском, а також з використанням бісеру та паєток. Це справжні витвори мистецтва, ніби живі картини виконані на рушник. Кожен зможе підібрати текстиль на власний смак, такий виріб буде не тільки виконувати своє пряме призначення, а й принесе естетичне задоволення. Такий аксесуар підкреслить індивідуальність і хороший смак свого господаря.

Важко уявити ванну кімнату без рушників. Вони виконують безліч функцій, їм можна витиратися, зігрітися, закутавшись в мяку поверхню, використовувати як декор. Текстиль відрізняється легкістю і не займе багато місця, його зручно розмістити в душовій. Натуральне екологічно чисте виріб, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергію і подразнень, рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою і дітям.

Бавовняна тканина чудово вбирає вологу, це забезпечує максимальний комфорт під час використання. Пориста структура, чудово пропускає повітря, завдяки цьому, виріб досить швидко сохне в природних умовах, це запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і поява неприємного затхлого запаху. Під час використання здійснюється легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і покращує її стан.

Виріб не вимагає спеціального догляду і чудово переносить машинні прання, при використанні миючих засобів, рекомендована температура води 40 градусів. Але слід враховувати, що присутні дрібні деталі, тому рекомендується поміщати рушників в спеціальний мішечок для прання. Сушити текстиль краще в природних умовах, воно не боїться сонячних променів, а ось прямих джерел тепла краще уникати, гаряче повітря і праска можуть вплинути на поверхню. Матеріал має високу зносостійкість і міцністю, виріб прослужить не один сезон, радуючи своїми чудовими властивостями, яскравістю і привабливістю. Виробник використовує тільки високоякісні барвники, малюнок не тьмяніє і не втрачає своєї чіткості з часом.

Купити такий прекрасний рушників можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Якісний текстиль, є чудовим подарунком, його можна презентувати на різних урочистостях. Підійде як для жінок, так і для чоловіків.

Деталі товару
22090

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
Велюр махра
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
простынь махровая Julie
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
792,20 грн 932,00 грн
Двостороння простирадло на ліжко виготовлена з махрової тканини. Такі махрові простирадла сподобаються всім членам сімї, завдяки своїй мякості і приємним тактильним відчуттям під час зіткнення з шкірою. Простирадло...
Рушник ROMEO SOFT BAMBOO SUPER
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Серія бамбукових рушників відмінної якості від турецького виробника Romeo Soft подарує комфорт під час відвідування лазні або після ранкових процедур. Чудова двостороння махра з бамбукового волокна подарує Вам і...
prostyn-makhrovaya-tivolyo-home-elips
rating 0 відгуків
3 167,00 грн
Красива махрова простирадло Tivolyo Home Elips зроблена турецьким виробником з кращої махрової тканини на основі натуральної бавовни. Двостороння махра високої щільності подарує вам комфортний відпочинок в теплу...
128,00 грн
Мяке махровий рушник Dolphins Remix Cotton 50 * 90 від турецького виробника стане прекрасним доповненням ваших водних процедур. Мяка двостороння махра з бавовни швидко вбере вологу і подарує вам комфортні відчуття...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти