Артикул:
19690

Рушник Bulteks Gobel bamboo 70 * 140

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 72 бали. Ваш кошик буде загальним 72 бали який можна перетворити на ваучер на 72,00 грн.

372,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 2
  • 3
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 4.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Банний рушник Bulteks Gobel bamboo 70 * 140, від провідної турецької торгової марки, виготовлений відповідно до європейських стандартів якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чистий бамбук. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра, високої щільності. Комплектується в подарунковій упаковці від виробника. Колекція представлена широкою палітрою кольорів і оригінальних відтінків, які зачаровують своєю глибиною і насиченістю. Набори складені так, що там присутні найкрасивіші відтінки фуксії, зеленого, Вайдова і коричневого кольору. Однотонна поверхня прикрашена бортиком з геометричним орнаментом. Така геометрія в візерунку, створює композиції, що схожі з етнічними орнаментами, з вигинами океанських хвиль, а також мінімалізм в квадраті, в якому розташовується бамбукова гілка. Виріб стане яскравою прикрасою будь-якого інтерєру, створить атмосферу тепла і домашнього затишку.

Рушник є невідємною частиною побуту кожної людини. Все більшу популярність серед споживачів набирають вироби з бамбука. Такий текстиль має низку переваг і корисних якостей. Поверхня є цілком безпечною для користування, не викликає алергію і подразнень, може використовуватися людьми з особливо чутливою шкірою і дітям. Це дуже важлива характеристика, адже рушник має прямий контакт з распаренной шкірою. Під час експлуатації здійснюється масаж шкіри, який покращує мікроциркуляцію крові і благотворно впливає на організм.

Бамбукове полотно відрізняється своєю мякістю і ніжністю, шовковистою поверхнею, яка дуже красиво виглядає і приємна на дотик . Текстиль має високий ступінь гігроскопічності, його здатність вбирати вологу становить три рази вище, ніж у аналогічного бавовняного рушники. Численні петельки миттєво абсорбують вологу і осушують шкіру, даруючи справжній комфорт і зручність. Виріб добре пропускає повітря, що сприяє його швидкому висиханню в природних умовах, це запобігає появі неприємного затхлого запаху. Крім усього іншого, бамбукове рушник володіє природними антибактеріальними властивостями, на його поверхні гине майже сто відсотків відомих мікроорганізмів.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання і високі температури. Виріб відмінно сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла, линьки і не дає усадки. У прасування не потребує, так збережеться пухнастість і мякість поверхні. Матеріал відрізняється міцністю і довговічністю, навіть при активній експлуатації виріб прослужить тривалий час, не втративши своєї зовнішньої привабливості.

Придбати пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Такий виріб стане практичним і універсальним у використанні. Не раз виручить в поїздці, на відпочинку на природі. У нього так приємно загорнутися після банних процедур, відчути на шкірі всю його делікатність і тепло. Неодмінно таким дивом потрібно поділитися з близькими людьми, нагородите їх приємним подарунком, який буде доречний завжди і кожному.

Деталі товару
19690

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Рушник Pupilla bamboo Vimmi 70 * 140
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще одна відмінна банний рушник в нашому інтернет магазині Sweet Home. Виробник Pupilla (Туреччина) використовував в створенні даного рушники краще бамбукове волокно, щоб ви і ваші рідні, могли насолодитися приємним...
Soft Life
rating 0 відгуків
449,00 грн
Набір рушників Soft Life відрізняється якістю і лаконічним малюнком. Ці рушники універсальні, вони підійдуть до будь-якого інтерєру ванної. Склад набору: лицьове і банний рушник. Якщо Ви не знаєте що подарувати...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти