Артикул:
19707

Рушник Bulteks Gobel bamboo 50 * 90

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 4.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник Bulteks Gobel bamboo 50 * 90, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бамбукове волокно. Тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектується в фірмову подарункову упаковку. В асортименті вироби різноманітних кольорів і модних відтінків, кожен зможе підібрати текстиль на свій смак. У представленій колекції переважають відтінки коричневого і синього кольору. По краю рушник прикрашено широким бортиком з вишивкою геометричного орнаменту, в вигляді етнічного візерунка, або у формі морських хвиль. Елегантне виріб прикрасить будь-який інтерєр і розставить акценти. Завжди охайне і акуратне рушник допоможе підкреслити затишок і комфорт в будинку.

бамбуковий текстиль володіє чудовими споживчими якостями і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Продукція виготовлена при дотриманні високих європейських норм якостей і безпеки. Використання тільки натуральних матеріалів забезпечує гіпоалергенність поверхні, вона не викликає подразнень і потертостей на шкірі. Рушник дуже пухнасте і мяке, так і хочеться його помацати, провести по ворсу рукою, має гарний блиск. Під час використання здійснюється легкий масаж, який стимулює кровообіг і покращує загальний тонус шкіри.

Виріб має підвищену гігроскопічність, поверхня здатна вбирати в рази більше вологи, ніж бавовняна тканина. Пориста текстура добре пропускає повітря і дозволяє рушнику швидко сохнути в природних умовах. Це запобігає появі неприємного затхлого запаху і розмноження шкідливих мікроорганізмів. Крім іншого, бамбукове волокно володіє природними антибактеріальними властивостями, які зберігаються при обробці. На поверхні рушники гине понад пятдесят відсотків відомих мікроорганізмів.

Текстиль простий в побуті і легко піддається прання, він стійкий до сонячного світла, до деформації і линьки. Сушити виріб слід в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, таких як батарея, це допоможе зберегти ніжність поверхні. Матеріал відрізняється зносостійкістю і прослужить довгі роки, зберігши свої корисні властивості і привабливий зовнішній вигляд.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це вигідне і корисне придбання в свій будинок. Універсальність вироби дозволить його використовувати як в домашньому побуті, так і беручи з собою на роботу, природу, прогулянку з дитиною. Це ж і характеризує його як чудовий подарунок для дорогих людей, які обовязково оцінять його якості по достоїнству. Чи стане доречним презентом до різних урочистостей.

Деталі товару
19707

Характеристики

категорія товару
рушник
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-philippus-bamboo-50-90-licevoe
rating 0 відгуків
186,00 грн
Якісне бамбукове рушник Philippus bamboo від відомого турецького виробника має невеликий розмір 50х90 см, мяку двосторонню махру і високу щільність. Рушник прикрашено красивою вишивкою бамбукових гілочок, добре...
п-це Philippus Dolphins bukle
rating 0 відгуків
114,00 грн
Рушники Dolphins dry мають габарити 50 * 90. Зроблені з якісного матеріалу. Немаркі і добре тримають кольору після багатьох прань. Ви можете придбати їх оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти