Артикул:
19682

Простирадло махрова Two Dolphins 200 * 220 model 2

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова Two Dolphins 200 * 220 model 2, від відомої турецької торгової марки. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - двостороння петельчатого махра. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника. Колекція представлена насиченими відтінками класичних кольорів, кожен зможе підібрати виріб на власний смак. Поверхня виконана в широку смужку з геометричним орнаментом. Такий підхід до дизайну робить текстиль універсальним, який впишеться в будь-який домашній інтерєр.

Махрова простирадло - це чудово виріб, який виконує безліч функцій і здатне замінити собою численний домашній текстиль. Махра має ворсисту структуру, яку отримують шляхом витягування петельок з слабо натягнутої нитки основи. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі, є цілком безпечною для щоденного використання.

Білизна володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Величезна кількість петельок миттєво вбирають вологу, виріб забезпечує сухість і комфорт. Фактурна текстура безперешкодно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту. Поверхня не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево-судинну систему. Спати або ховатися такий простирадлом дуже приємно, так як на дотик вона дуже мяка і ніжна. Під час контакту зі шкірою здійснюється легкий масаж, який стимулює мікроциркуляцію крові і покращує загальний тонус.

Виріб можна використовувати не тільки в якості постільної білизни. Текстиль зручно застосовувати як літній покривало, або як зовнішній декор для меблів, або ж як великий банний рушник, пляжний килимок і багато іншого.

Простирадло НЕ вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності, достатньо звичайної машинного прання при використанні миючих засобів. Сушити виріб слід в распрямлённом вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні, такі як праска і батареї, можуть примяти петельки і поверхня втратить свою пухнастість і ніжність. Тканина відрізняється високою зносостійкістю і міцністю, текстиль прослужить довгий час, зберігши свою зовнішню привабливість і чудові властивості.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це корисне придбання в свій будинок і чудовий подарунок для своїх близьких і друзів. Текстиль відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести за будь-що. Високоякісний виріб буде радувати мякою поверхнею і дарувати комфорт своєму власникові, нагадуючи про уважність та турботі свого дарувальника.

Деталі товару
19682

Характеристики

категорія товару
простирадла
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
набор Philippus bukle 3-ка (б+2л)
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити набір рушників Three Roses від турецького виробника - подарувати приємні, ніжні відчуття після прийняття душу. Турецькі майстри подбали про високу якість рушників, зробивши їх з натурального 100% бавовни....
набор Pupilla халат+ лицевое п-це
rating 0 відгуків
2 207,00 грн
Відмінний набір з рушника і халата для всіх любителів водних процедур і походів в басейн. Якісний халат (розміри краще уточнювати у менеджера) і мяке лицьове рушник подарують Вам тільки найкращий настрій. Турецький...
набор Gulcan  3-ка  (с+л+б) в кор.
rating 0 відгуків
375,00 грн
Набір махрових рушників Gulcan складається з трьох рушників високої якості. Турецький виробник подбав про те, щоб Ви завжди отримували приємні відчуття після водних процедур. Такий набір ідеально підійде в якості...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти